Muğla Muğla Valisi Çiçek Seydikemer'de

Muğla Valisi Çiçek Seydikemer'de

08.12.2016 - 15:12 | Son Güncellenme:

.

Muğla Valisi Çiçek Seydikemerde

MUĞLA (AA) - Muğla Valisi Amir Çiçek bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Seydikemer ilçesine gitti.

Haberin Devamı

Vali Çiçek'in de katıldığı ilçe değerlendirme toplantısında, ilçenin ekonomik durumu, potansiyeli, devam eden kamu ve özel sektör yatırımları ile istihdam konuları ele alındı.

Valinin yanı sıra daire müdürleri, sektör temsilcileri, oda ve birlik temsilcilerinin katılımıyla yapılan toplantıda, Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de katıldı.

İlçenin tanıtım videosuyla başlayan toplantıda Seydikemer Kaymakamı Muhammer Köken, ilçede yapılan çalışmalar ve devam eden projeler ile ilgili kısa bir sunum yaptı.

Seydikemer'in yeni ilçe olmasına rağmen kısa sürede büyük yol katettiğini belirten Vali Çiçek de, aynı azim ve kararlılıkla tarım, turizm ve enerji açısından her yönüyle zengin olan ilçenin gelişimi için çalışacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

İlçede, kamu görevlileri, muhtarlar ve belediye başkanının birlikte çalışarak güzel işler başardığına dikkati çeken Çiçek, "İlçe yönetiminde söz sahibi olan yöneticiler, sivil toplum kuruluşları, sektör temsilcileri ile birlikte ortak akılla hareket ederse sorunların önünde hiçbir engel kalmaz. Bizim amacımız vatandaşa hizmet etmek." dedi.

Değerlendirme toplantısının ardından yapımı devam eden Karadere Ortaokulu ve 5 yıldızlı otel inşaatını gezen Vali Çiçek yetkililerden bilgi aldı.

Vali son olarak ilçede yapılan örtü altı sebze yetiştiriciliği ve seracılık uygulamalarını da yerinde inceledi.