Malzemeler

    1 paket kemalpaşa
    3.5 su bardağı süt
    1 yemek kaşığı tereyağı
    1.5 çay bardağı toz şeker  
    2 yemek kaşığı nişasta
    2 yemek kaşığı un
    1 paket vanilya

    Üzeri için: Antep fıstığı

Hazırlanışı

İlk olarak Kemalpaşa  tatlısını  paketteki tarife göre uygulayalım. Tatlı şerbetini çekene kadar  soğumasını bekleyelim. Derin bir tencereye sütü dökelim; vanilya ve yağ hariç tüm malzemeyi koyup  harmanlayalım. Kısık ateste 2-3 dakika kadar  kaynayana kadar pişrelim. Tereyağı ve vanilyayı ilave edip karıştıralım ve tatlının üzerine dökelim. Buzdolabında 2-3 saat kadar  bekletip antep fıstığı ile süsleme yapalım.

Afiyet Olsun