Denizli MUHTARLARDAN DENİZLİSPOR’A MORAL ZİYARETİ

MUHTARLARDAN DENİZLİSPOR’A MORAL ZİYARETİ

13.02.2016 - 11:17 | Son Güncellenme:

.

MUHTARLARDAN DENİZLİSPOR’A MORAL ZİYARETİ

Denizli Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Kalay ve beraberindeki muhtarlardan oluşan heyet Denizlispor antrenmanının ziyaret ederek, takıma moral verdi.
PTT 1. Lig’de zor günler geçiren Denizlispor’a muhtarlardan destek geldi. Adanaspor maçı için yapılan son antrenmanı ziyaret eden muhtarlar, oyunculara ve teknik heyete moral verdi. Muhtarlar olarak Denizlispor’a her zaman destek verdiklerini kaydeden Denizli Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Kalay, “ Öncelikle her zaman yanınızda olduğumuzu ve sonuna kadar sizlere güvendiğimizi bilmenizi istiyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz doğru ama bu durumdan kenetlenerek çıkabileceğimizi düşünüyorum. Geçtiğimiz sezon da buna benzer bir durum vardı. Ligden düştü deniliyordu bu takım için. Bu sezon da aynı durumu yaşıyoruz. Allah’ın izniyle bu yıl da düşmeyeceğiz. Bizler size inanıyor ve güveniyoruz. Yine başarabiliriz arkadaşlar. Derneğin bünyesindeki 680 muhtar olarak gereken ne varsa yapmaya hazırız. Sizlere yarın yapacak olduğunuz Adanaspor maçında başarılar diliyoruz. Vurduğunuz gol olsun” dedi.
Ziyaretten dolayı teşekkür eden Denizlispor Basın Sözcüsü Yasin Özpek, “ Böyle zor zamanımızda muhtarlarımızı takımımızın yanında görmekten son derece mutluyuz. Umarım hep birlikte birçok zorlukların altından kalkacağız. Tüm muhtarlarımızın yarın yapacak olduğumuz Adanaspor maçına gelecek olmaları ayrı bir sevindirici durum. Bizler birlik olursak bu takım çok iyi yerlere gelecektir’’ dedi.Ziyaret, muhtarlar ile futbolcuların toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.