Kırklareli Muhtarlardan Kaymakam Kaya'ya ziyaret

Muhtarlardan Kaymakam Kaya'ya ziyaret

30.08.2016 - 11:03 | Son Güncellenme:

Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği üyeleri, Kaymakam Mustafa Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Muhtarlardan Kaymakam Kayaya ziyaret

Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği üyeleri, Kaymakam Mustafa Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette muhtarlar, Kaymakam Kaya ile fikir alışverişinde bulundu. Mahalle ve köylerle ilgili çalışmalardan bahsedildi.
Yeni hükümet konağından bahseden Kaymakam Kaya, “Burası süreç içerisinde Lüleburgaz’ın merkezi olacak. Çünkü burası yeni gelişme alanı. Eski yerde de bir yoğunluğundan dolayı rahatlatma anlamında da hükümet konağının oradan çıkmış olması da bir rahatlama sağlayacaktır. Tüm birimlerin kendisine ait kullanım alanları var. Bina içerisinde öyle bir yoğunluk hissetmiyorsunuz. Fiziki şartlar hizmet kalitesini etkiliyor. İnsanlar kendisini rahat hissediyor hem hizmet veren kurumlar daha rahat daha ferah ortamlarda daha sağlıklı hizmet vereceklerdir. En önemli hususlardan bir tanesi kamu hizmeti sağlayan insanların en iyi hizmeti sağlayabilmesidir” dedi.
“Ülkemiz 15 Temmuz’da çok büyük bir kalkışma yaşadı”
15 Temmuz’da büyük bir kalkışmanın yaşandığını aktaran Kaya, “Ülkemiz 15 Temmuz’da çok büyük bir kalkışma yaşadı. Ülkenin demokrasisine, özgürlüğünü, dirliğine yönelik ciddi bir gece yaşadı. Bir geceyle bu iş bitti, akabinde ülkemiz mücadele içerisine girdi. Kalkışmayı yapan FETÖ terör örgütü ülkenin tüm kılcal damarlarına yönelik neredeyse girmiş olan birçok kurumunda ciddi görevler almış, bu kapsamda ciddi yerlere ulaşmış insanların bu hainliklerini bütün millet gördü. Bir ülkenin meclisi bombalandı. Bundan daha ötesi olamaz. Demokrasinin mabedi olan bir meclisi bu insanlar bombalama cesareti gösterdiler” diye konuştu.
“Zaman siyaset meselesi değil, birlik ve beraberlik zamanı”
Birlik ve beraberliğin öneminden bahseden Kaya, “Yani buranın bir tane düşmanı var, bu da FETÖ bunun dışında kendi aramızda birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermemiz gerekiyor. Bu ülkede demokrasi ortadan kalktığında siyasi partilerin kalması söz konusu değil. Zaman siyaset meselesi değil. Zaman ülkenin birlik, beraberlik ve ülkenin devamı meselesi. Sen ben deme zamanı değil biz deme zamanı. Biz vatandaş olarak birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi, hukukumuzu bozmadığımız müddetçe 7 düvel beraber gelse bize bir şey olmaz. O konuda hiçbir tedirginliğimiz yok. Biz kendi içimizde kendi birlik ve beraberliğimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Yanımızda ki insanı farklı düşünüyor, farklı siyaset yapıyor diye ters gözle bakmayacağız” ifadelerini kullandı.