Kültür Sanat Muhteşem bir komedi filmi ´Bayram Abi´ 7 Ekim’de vizyonda!

Muhteşem bir komedi filmi ´Bayram Abi´ 7 Ekim’de vizyonda!

08.09.2016 - 16:18 | Son Güncellenme:

Senenin en komik yapımları arasında gösterilen ´Bayram Abi´ filminin fragmanı yayınlandı. Erdi Dikmen’in senaryosunu yazıp yönettiği, yapımcılığını Sabri Onur Dikmen’in üstlendiği ´Bayram Abi´ 7 Ekim’de seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. ´Bayram Abi´ filmiyle ilgili detayları ve filmin fragmanını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz…

Muhteşem bir komedi filmi ´Bayram Abi´ 7 Ekim’de vizyonda

Muhteşem bir komedi filmi ´Bayram Abi´ 7 Ekim’de vizyonda

Haberin Devamı

Daha önce” Sihirbazlık Okulunda Bir Türk” filmiyle karşımıza çıkan sosyal medya fenomeni Barbaros Dikmen yeni filmi ´Bayram Abi´de bu kez, gazı kaçmayan kola üretmenin peşindeki iyi niyetli mahalle delikanlısı ´Bayram Abi´ karakterine can veriyor.

Güzel, naif ve aynı zamanda gündemi takip eden bir mahalle filmi olan ´Bayram Abi´ de Barbaros Dikmen’e, kampanyalarla bakkalını ayakta tutmaya çalışan küçük esnaf ‘Mehmet Bakkal’ karakteriyle Ayhan Taş eşlik ediyor. İkili arasında yaşanan dayanışma filmin ‘ruhuna’ da yansıyor.

Dikmen kardeşlerin yapım, yönetim ve oyunculuk yeteneklerini konuşturduğu film; yanlış anlaşılmalara, ufak hile ve kurnazlıklara rağmen kazananın hep dayanışma ve sevgi olduğunun altı bir kez daha çiziliyor.

Haberin Devamı

Muhteşem bir komedi filmi ´Bayram Abi´ 7 Ekim’de vizyonda

´Bayram Abi´ filminin konusu ise şöyle: Annesi, babası ve babaannesi ile birlikte yaşayan Bayramabi’nin en büyük hayali arkadaşının düğününde görüp körkütük aşık olduğu Sinem'le tanışmaktır. Genç ve başarılı bir iş kadını olan Sinem ülkenin en büyük kola şirketlerinden birinin reklam ve pazarlama müdürüdür. Bayramabi, Sinem'e ulaşmanın yolunun kendi kola markasını yaratmaktan geçtiğine inanmaktadır. Babası Cemal ise, oğlunun aile yadigarı mesleği olan şerbetçi dükkanının başına geçmesini istemektedir. Bayramabi babasının bu isteğini kabul etmez ve arkadaşları Hamdullah, Talha ve abisi olarak gördüğü Mehmet Bakkal'ın yardımı ile sevdiği kızın kalbini kazanmak için yola koyulur.

´Bayram Abi´ filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Erdi Dikmen yapıyor.

Komedi filminin oyuncu kadrosunda Barbaros Dikmen ile Ayhan Taş başrolleri paylaşırken kendilerine Ecem Karavus, Sinem Ekşioğlu, Gökhan Niğdeli, Hande Yögen, Hamdi Alp, Selman Ünlüsoy, Ayça Bildik ve Yakup Yavru gibi isimler eşlik ediyor.

´Bayram Abi´ filmi 7 Ekim´de sinemaseverlerle buluşacak.

İşte ´Bayram Abi´ filminin kahkaha dolu fragmanı…