Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem 10. son bölümde intikam zamanı - izle

Muhteşem Yüzyıl Kösem 10. son bölümde intikam zamanı - izle

21.01.2016 - 10:26 | Son Güncellenme:

STAR TV'nin heyecanlı dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 10. bölümü ile ekrana geldi. Kösem Sultan babasının intikamını almak için yeni planlar yaptı. Safiye Sultan ve Kösem arasında kılıçlar çekildi. Muhteşem Yüzyıl Kösem 10. son bölüm ve ayrıntılar haberimizde.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 10. son bölümde intikam zamanı - izle

Kösem, intikam yemini ediyor!
Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta Safiye ve Kösem arasında kılıçlar çekildi! Babasının ölümüyle darmadağın olan Kösem, intikam yemini etti! Safiye’ye zarar verebilmek için haremde büyük bir operasyon yaptı. Ölümle burun buruna gelen Cennet, Kösem’e şok bir teklifte bulundu. Eski saraya sürgün edilen Handan, saraydan ayrıldı! Kösem’in haremdeki gücüne son vermek isteyen Safiye, Ahmed için yeni bir cariye seçiyor. Kösem ve Ahmed’in aşkı büyük bir sınavdan geçiyor! Derviş Paşa ve Fahriye Sultan’ın düğünü yapılıyor. Mehmed Giray, Fahriye’yi bu evlilikten kurtarmak için plan yaparken, Derviş Şahin’in ölüm emrini veriyor! Büyük komutan Kuyucu Murad Paşa payitahta geliyor! Sultan Ahmed’in ilk oğlu Şehzade Osman doğdu! Cennet’in peşine düşen Kösem, öyle bir sır elde etti ki, Safiye Sultan için tehlike çanları çalmaya başladı!
Babasının ölümüyle sarsılan Kösem, Safiye’den intikam almaya yemin eder. Hedefindeki ilk isim, Safiye’nin sağ kolu Cennet olur.Cennet, canını kurtarabilmek için Kösem’e dengeleri değiştirecek bir teklifte bulunur.
Kösem’in gücünü Ahmed’in aşkından aldığını bilen Safiye ise bu aşka son vermek ister. Haremde cazibesi ve güzelliği ile öne çıkan Katerina’yı Ahmed için seçer. Kösem ilk kez Ahmed’i kaybetme korkusu yaşar.
Haremde Kösem’e karşı var olma mücadelesi veren Mahfiruze’nin doğum sancıları tutar ve Sultan Ahmed’in ilk oğlu Şehzade Osman doğar. Bu doğum kimileri için umut olurken, kimileri içinse korku dolu günlerin habercisidir.
Cennet’in Safiye’nin en karanlık sırlarına vakıf olduğunu anlayan Kösem, Cennet’in geçmişinin peşine düşer. Ve öyle bir bilgi elde eder ki, Safiye Sultan için sonun başlangıcı olacaktır.
Yayın Günü: 21 Ocak Perşembe
Yayın Saati: 20.00

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 10. BÖLÜM 2. FRAGMANI

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 10. BÖLÜM FRAGMANI

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sarayda kalmak isteyen Safiye Sultan, Kösem’i babasının canıyla tehdit ediyor! Kösem babasına ulaşmak için gözünü karartıp hiç beklenmedik bir hamle yapıyor! Ancak Raşa’nın oyuna dahil olmasıyla tüm planları alt üst oluyor!Kösem ve Raşa arasındaki gerilim doruğa çıkıyor.Kösem tüm haremin gözü önünde Raşa’yı tehdit ediyor! Raşa kanlar içinde yere yığılınca, tüm gözler Kösem’e çevriliyor! Babasıyla, Handan Sultan’ın hayatı arasında bir tercih yapması gereken Kösem, Sultan Ahmed’e öyle şeyler anlatıyor ki Ahmed öfkeden deliye dönüyor! Ve verdiği kararla sarayda yer yerinden oynuyor! Kösem, çıkış yolunu bulduğunu sanırken büyük bir ihanete uğruyor! Safiye’nin zalim yüzüyle karşı karşıya kalan Kösem’in, babasını kurtarabilmek için zamanla amansız yarışı başlıyor! Muhteşem Yüzyıl Kösem, nefesleri kesecek yeni bölümüyle bu akşam Star’da.

Haberin Devamı

Safiye Sultan, sarayda kalabilmek için Kösem’i babasının hayatıyla tehdit eder. Kösem, Safiye’ye boyun eğmemeye kararlıdır. Babasını kurtarmak için her şeyi göze alıp beklenmedik bir hamle yapar.

Haremde ise Kösem’i bambaşka bir savaş beklemektedir. Hamileliğini kullanan Raşa, Ahmed’in ilgisini üzerine çekmeyi başarır. İki kadın Ahmed’in aşkı için savaş verirken, Raşa’nın düşük tehlikesi geçirmesiyle haremde tüm gözler Kösem’e çevrilir.

Fahriye’nin sırrını bilmesiyle köşeye sıkışan Derviş Paşa, Giray kardeşleri zindandan çıkarmak zorundadır. Ancak Fahriye öyle bir hamle yapar ki iki kardeş arasına düşmanlık tohumu ekecektir.

Kösem verdiği kararla haremde tüm dengeleri alt üst ederken, Safiye yeni bir oyun oynar.Babasının kaderi bir kez daha Kösem’in ellerindedir. Son nefesini vermeden yetişip babasını kurtarabilecek midir?