Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin 12. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin 12. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

01.02.2016 - 11:19 | Son Güncellenme:

STAR TV'nin heyecan dolu dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 12. bölüm fragmanını yayınladı. Kösem doğum yapıyor. Yeni şehzadenin ismi Mehmet.. Peki bundan sonra neler olacak? Muhteşem Yüzyıl Kösem 12. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin 12. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Muhteşem Yüzyıl Kösem hız kesmeden devam ediyor. Perşembe akşamları yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem 12. bölüm fragmanını yayınladı. Kösem'in doğum yapması haremi karıştırıyor. Yeni şehzade Mehmet'in hayatı tehlikede.

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 12. bölümü ile Perşembe akşamı STAR TV'de..

Kösem ve Ahmed aşkı büyük imtihandan geçiyor!
Koruması gereken bir evladı ve çok güçlü bir düşmanı var. Safiye Sultan, gözyaşı sarayına sürgün edilmesinin intikamını almaya yemin ediyor. Sultan Ahmed ise Fahriye’nin canını almaya kararlı! Safiye Sultan ve Derviş Paşa, Fahriye’yi kimsenin tahmin edemeyeceği bir yere gizliyor. Zülfikar ağa bu sırrı öğrenince, Derviş’in Ahmed’in gözündeki sadakati sarsılıyor. Ahmed, Fahriye hakkındaki kararını açıklıyor. Derviş ile Zülfikar arasında ipler geriliyor. Kösem’in iktidar oyunlarına bulaşmasını hazmedemeyen Ahmed’in öfkesi yakıp kavuruyor. Ahmed, Kösem’den vaz mı geçiyor? Sultan Ahmed, Zitvatorok anlaşması için Edirne’ye gidiyor. Ahmed’in yokluğunda büyük savaş başlıyor. Derviş Paşa şok bir suçlamayla zindana atılıyor. Şehzade Mehmed kaçırılıyor. Her yerde oğlunu arayan Kösem Sultan, hayatının en büyük kabusuyla yüzleşiyor.
Sultan Ahmed’in Fahriye’nin canını alacağını bilen Safiye, kızını Ahmed’in ulaşamayacağı bir yere saklar. Ahmed, Fahriye’nin bulunması için Derviş’e emir verir. Ancak Derviş’in gerçeği sakladığından habersizdir.
Kösem’in gizli işler çevirmesinden rahatsız olan Ahmed, Kösem ile büyük bir kavga eder. Kösem, Ahmed’i masumiyetine inandırmaya çalışsa da başaramaz.
Safiye Sultan gözyaşı sarayında intikamını almak için gün sayarken, Kösem ilk çocuğu Şehzade Mehmed’i dünyaya getirir. Şehzade Mehmed’in doğumu Kösem ve Mahfiruze arasında yeni bir savaş başlatır. Kimin evladı, hayatta kalmayı başarıp tahta çıkacaktır?
Ahmed’in yokluğunda saray, kabus dolu bir geceye şahit olur. Derviş, şok bir suçlamayla zindana atılırken, Kösem en büyük korkusuyla yüzleşir. Zira oğlu Şehzade Mehmed kaçırılmıştır. Muhteşem Yüzyıl Kösem, heyecan dolu bölümüyle 4 Şubat Perşembe akşamı Star’da...
Yayın Günü: 4 Şubat Perşembe
Yayın Saati: 20.00

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 12. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta Kösem Sultan’ın güneşi doğdu!

Fahriye’nin kaçtığını öğrenen Safiye telaşa kapılıyor! Bu sırrı herkesten saklamaya çalışırken, Kösem’in öğrenmesiyle işler karışıyor. Fahriye’nin kaçtığını haber alan Sultan Ahmed, büyük bir öfkeyle hesap sormaya gidiyor. Derviş, Fahriye’nin peşine düşerken, Mehmed Giray ise Şahin’i hapisten kaçırıyor. Şahin, herkesin hayatını değiştirecek bir karar alıyor.

Kösem, Katerina’yı saraydan gönderiyor. Ancak Ahmed’in beklenmedik hamlesiyle hüsrana uğruyor. Kösem’in gebelik haberi saraya bomba gibi düşüyor. Fahriye’nin saraya dönüşü, herkesi şaşkına çeviriyor. Büyük bir buhran geçiren Fahriye’yi teselli eden Derviş oluyor. Kösem ise Safiye’ye son darbeyi vurmak için harekete geçiyor. Öyle bir tuzak kuruyor ki Fahriye kendini ateşe atıyor. Yıllar sonra aldığı bir haber, Safiye’yi bir umudun peşine düşürüyor. Safiye’yi darmadağın edecek kozu elinde tutan Kösem, Safiye’ye bir teklifte bulunuyor. Kösem, sultanlığını ilan ederken, yaktığı ateş sarayı yakıp kavuruyor. Muhteşem yüzyıl Kösem, nefesleri kesecek yeni bölümüyle bu akşam star’da.

Haberin Devamı

Fahriye’nin kaçtığını öğrenen Safiye, telaşa kapılır. Bu durumu başta Ahmed olmak üzere herkesten saklayacaklardır. Ancak Cennet sayesinde haberi alan Kösem, çoktan Fahriye’nin peşine düşmüştür.

Ahmed’in Katerina’ya olan ilgisi Kösem’i delirtir. Katerina’yı saraydan göndermek için akıllıca bir yol izler. Ahmed, Kösem’in yaptıklarını öğrenince, ikili arasında büyük bir kavga yaşanır.

Kösem’in hamile olduğu haberi haremde büyük yankı uyandırır. Kösem ve Ahmed’in aşkı daha da büyürken, Safiye’nin korktuğu başına gelmiştir. Kösem daha güçlüdür artık...

Fahriye’nin saraya dönmesiyle, Kösem intikam planına başlar. Fahriye’ye öyle bir tuzak kurar ki Fahriye kendi sırrını ele verir. Safiye’nin karşısına çıkan Kösem ona son bir şans tanır. Ya yenilgiyi kabul edecek, ya da kızının idamını izleyecektir.