Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem 19. bölümde hesap zamanı! İzle

Muhteşem Yüzyıl Kösem 19. bölümde hesap zamanı! İzle

23.03.2016 - 14:37 | Son Güncellenme:

Star TV'nin sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 19. son bölümde heyecan doruktaydı. Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan son bölümde Ahmed'i çok zor bir karar bekledi. Heyecan dolu olduğu Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölüm ve detaylar haberimizde...

Muhteşem Yüzyıl Kösem 19. bölümde hesap zamanı İzle

Muhteşem Yüzyıl Kösem, heyecan dolu son bölümleriyle devam etti. Başrollerini Hülya Avşar, Ekin Koç ve Beren Saat'in paylaştığı Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan son bölümü ve detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta hesap vakti gelip çatıyor!

Kösem’e saldıran Handan köşeye sıkışıyor. Kösem, Handan’ı gerçekleri Ahmed’e söylemekle tehdit ediyor. Kösem’in tehdidine boyun eğmeyen Handan ve Derviş sırlarını bilen herkesi ortadan kaldırmaya karar veriyor. Haremde yer yerinden oynuyor. Handan ve Derviş, tüm kanıtları yok ettiklerini düşünürken hiç ummadıkları birinin müdahalesi her şeyi alt üst ediyor! Sultan Ahmed, Derviş Paşa hakkındaki gerçeği öğreniyor! Bülbül, izini sürdükleri kayıp şehzadenin İskender olduğunu öğreniyor.İskender ailesine kavuşma hayali ile gittiği yerde şok eden bir sürprizle karşılaşıyor. Derviş’in ihanetiyle büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Ahmed’i zor bir karar bekliyor! Bir hükümdar gibi davranıp ölüm fermanını mı verecek yoksa babası gibi gördüğü Derviş’e duyduğu sevgi bu ihanete üstün mü gelecek?

Haberin Devamı

Kösem’i kanlar içinde yerde bulan Hümaşah, soluğu Ahmed’in yanında alır. Duydukları karşısında şaşkına dönen Ahmed, endişeyle Kösem’in gözlerini açmasını beklemektedir. Kösem kendine geldiğinde anlattıkları Ahmed’i derin bir şüpheye sürükler.

Kösem, Handan’a Derviş Paşa hakkındaki gerçekleri Ahmed’e söylemesi için son bir şans tanır. Handan ve Derviş’in ise Kösem’in tehdidine boyun eğmeye niyeti yoktur. Bu sırrı bilen herkesi ortadan kaldıracaklardır.

Aradıkları kayıp şehzadenin İskender olduğunu öğrenen Bülbül, Safiye Sultan’a gerçekleri anlatan bir mektup yazar. Ancak bu mektup hiç ummadığı birinin eline geçer. Ailesiyle buluşacağı için heyecanla Selahaddin Dede’nin yanına giden İskender, büyük bir şok yaşar.

Handan ve Derviş tüm kanıtları yok ettiklerini sanırken, ortaya çıkan sürpriz biri herkesin kaderini değiştirir. Derviş’in ihanetiyle sarsılan Ahmed’in önünde zor bir karar vardır. Babası gibi gördüğü Derviş’in ölümüne mi hükmedecek yoksa onu af mı edecek?

Hülya Avşar kimdir?

Hülya Avşar (d. 10 Ekim 1963), Kürt asıllı Türk sinema ve dizi oyuncusu, şarkıcı ve sunucu.

Emral ve Celal Avşar'ın ilk çocuğu olarak Edremit-Balıkesir'de dünyaya geldi. Ailesi tarafından Kürtçe "malakan curri" diye çağırılırdı. Bu söz "sarışın" anlamına gelmektedir. Anne tarafından Balıkesirli olan Avşar'ın baba tarafı Hasköy, Ardahanlıdır. Hülya Avşar, Avşar-Pirebat Kürt aşiretine mensuptur. Babası Celal Kürt ve annesi Emral ise Türk kökenli bir aileye mensuptur.

Haberin Devamı

Bulvar Gazetesi'nin düzenlediği Kâinat Güzellik Yarışması'nda birinci seçildi (1982), fakat evlendiği ortaya çıkınca tacı geri alındı. 1983 yılı Avşar'ın yaşamında dönüm noktasıydı. Fikret Hakan ve Salih Güney ile başrolü paylaştığı Haram filmi ile kariyerine başladı.

Kariyerine müzik eğitimi aldıktan sonra müzikaller, altı albüm ve bir single ile devam etti. 1995 yılının son günlerinde yayınladığı Yarası Saklım adlı albümüyle döneme damgasını vurdu. "Bu Gece Uzun Olacak" adlı parçası, şarkının çıkış klibiydi. Klip, Hülya Avşar'ın popo sallama sahnesi başta olmak üzere daha pek çok sahnesi ile bir kült haline geldi. Klip, feministlerin tepkisini topladı, ancak ikinci klip "Yürü Ya Kulum" oldukça feminist ve erkek karşıtı bir klip oldu. Albümden üçüncü klip bir Suat Suna şarkısı olan "Sensiz Kaldım" parçasına çekildi. Şarkı oldukça beğenildi ve pek çok kişi tarafından Avşar'ın söylediği en iyi şarkı olarak görüldü. Hülya Avşar artık 90'ların en çok konuşulan isimlerden biri haline gelmişti.

Haberin Devamı

1998 yılında yayınladığı Hayat Böyle albümüyle müzik sahnesindeki yerini sağlamlaştırdı. "Aradın Mı" adlı Serdar Ortaç parçasıyla o yıl her yerde dinlendi. Şarkının klibinin de beğenilmesi üzerine, "Aradın Mı", Hülya Avşar'ın "Bu Gece Uzun Olacak"tan sonra en çok bilinen şarkısı oldu. Albümden ikinci klip "Ah Be Güzelim" parçasına çekildi. Sanatçı, bu şarkıyla da başarı sağladı.

2000 yılında Kral TV tarafından düzenlenen yılın müzik ödüllerinde en iyi kadın şarkıcı ödülüne layık görüldü. Hülya Avşar, Günaydın'da köşe yazarlığı yaptıktan sonra, Show TV'de Hülya Avşar Show'u yaptı. Medyapım tarafından talk show formatında yayınlanan programının yönetmenliğini Birkan Uz ve Uğur Aksay yaptı. Avşar Show aynı zamanda Türkiye'de ilk defa Uğur Aksay tarafından uygulanan 16/9 mm sinematografik formattaki dijital rejili seti ile çekilen show programı olma özelliğini taşımaktadır. Avşar, TV şovuyla aynı anda sergilediği tek kişilik tiyatro oyunundan başka, reklam filmlerinde oynadı ve hâlâ Hülya adlı aylık derginin editörlüğünü yapmaktadır.

Haberin Devamı

EKİN KOÇ KİMDİR?

Ekin Koç (d. 21 Haziran 1992, Antalya), Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Ekin Koç, Antalya’da dünyaya gelmiştir. Lise eğitiminin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümünde eğitimine devam etti. Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyuncu Vahide Perçin‘den oyunculuk eğitimi aldı. Oyuncu olarak ilk kez 2013'de Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide yer aldı. Lakin dizi düşük reytingler yüzünden yayından kaldırıldı. 2014 yılında Seyfi karakterini canlandırdığı Benim Adım Gültepe isimli dizi de fazla uzun sürmedi. 2015'te başrolünü Neslihan Atagül ile paylaşdığı Senden Bana Kalan filminde oynadı. Ekin Koç 20. yüzyıl edebiyatının önemli eserlerinden biri kabul edilen, Kurban Said'in yazmış olduğu Ali & Nino eserinden uyarlanan Ali ve Nino filminde "Mehmed" karakterini canlandırmıştır. Ayrıca bu filmde Halit Ergenç'le birlikde rol almıştır. Hazırda Kasım 2015'te Star TV'te yayımlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde I. Ahmed karakterini canlandırmaktadır.

BEREN SAAT KİMDİR?

Beren Saat (d. 26 Şubat 1984), Türk televizyon ve sinema filmi oyuncusu. Ankara'da doğup büyüdü. Başkent Üniversitesi'ne gittiği dönemde katıldığı Türkiye'nin Yıldızları yarışmasında ikinci olarak Tomris Giritlioğlu'nun dikkatini çekti. Böylece profesyonel oyunculuğa başladı.

İlk deneyimini Aşkımızda Ölüm Var (2004) dizisiyle kazanan Saat, ilk başrolünü de Tomris Giritlioğlu'nun hazırladığı Aşka Sürgün (2005–06) dizisinde üstlendi. Ardından sırasıyla Hatırla Sevgili (2006–08), Aşk-ı Memnu (2008–10), Fatmagül'ün Suçu Ne? (2010–12) ve İntikam (2013–14) dizilerinin de başrollerini oynayarak ününü pekiştirdi. Bu dizilerden özellikle Aşk-ı Memnu, zaman zaman çeşitli eleştirilere maruz kalmasına rağmen Türkiye'de izlenme rekorları kırarak gündeme oturdu ve Türkiye dışındaki pek çok ülkede de yayınlandı. Aynı şekilde Fatmagül'ün Suçu Ne? de çeşitli eleştirilere maruz kaldı ancak kadın haklarına dikkat çekmesi sayesinde övüldü. Saat, dizi projelerinin yanı sıra pek çok sinema filminde de yer aldı. 2009'da gösterime giren Güz Sancısı filmiyle ilk sinema oyunculuğunu yaptı. Gecenin Kanatları (2009), Gergedan Mevsimi (2012) ve Benim Dünyam (2013) filmleri ise yer aldığı diğer filmler oldu.Günümüzde Muhteşem Yüzyıl: Kösem adlı dizide Kösem Sultan rolünü canlandırmaktadır.

Yüksek izlenme rekorları toplayan birçok dizinin başrolünü oynamasının yanı sıra Saat, çeşitli filmlerde seslendirme sanatçısı olarak da yer aldı. Radikal'in hazırladığı "2010'a Damgasını Vuranlar" listesine Yılın Oyuncusu sıfatıyla dahil oldu. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı. 2014'te şarkıcı Kenan Doğulu ile evlendi.