Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

17.04.2016 - 08:24 | Son Güncellenme:

Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümde Yasemin, Ahmed’i zehirliyor. Kösem ise Yasemin’in Safiye’nin casusu olduğundan şüpheleniyor. Heyecanın bitmediği Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte dizi ile ilgili gelişmeler...

Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Muhteşem Yüzyıl Kösem yapımcılığını Timur Savcı, senaryosunu Yılmaz Şahin, Nüket Bıçakçı ve Sevgi Yılmaz, yönetmenliğini ise; Mert Baykal, Yağız Alp Akaydın, Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş üstlenmektedir. Başrollerinde Ekin Koç, Beren Saat, Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, kadir doğulu'nun yer aldığı Muhteşem yüzyıl Kösem 22. son bölüm ve detaylar haberimizde.Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. yeni bölüm fragmanı resmi sitede yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır...

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL SON BÖLÜM ÖZETİ

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta kardeş kavgası başlıyor!
Yasemin, Ahmed’i zehirliyor. Kösem ise Yasemin’in Safiye’nin casusu olduğundan şüpheleniyor. Yasemin yüzünden Kösem ve Ahmed’in arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Sultanahmed camii açılıyor. Kardeşiyle yeniden bağ kurmak isteyen Ahmed, Mustafa’yı açılışa götürmeye karar veriyor. Mustafa’nın deliliğinin ortaya çıkmasından korkan Halime telaşa düşüyor! Hümaşah Yasemin’in Ahmed’i zehirlediğini öğreniyor. Osman’ın esir pazarından getirdiği genç bir kız, kardeşi Mehmed’le arasında büyük bir gerilime neden oluyor. Osman ve Mehmed yumruk yumruğa birbirine giriyor! Kösem, Yasemin hakkında şok bir karar veriyor! Yasemin onu bekleyen sondan habersiz Ahmed’e gitgide aşık olurken, Kösem, Safiye ile büyük bir hesaplaşma yaşıyor. Kösem’in Yasemin ile ilgili öğrendiği gerçek hayatını kabusa çeviriyor!

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Ahmed’in tahttan indirileceğine dair gelen haber, Kösem’i allak bullak eder. Ahmed’in rahatsızlığını öğrenen Kösem, Yasemin’in Safiye’nin casusu olduğundan şüphelenir. İskender’in şehzade olduğunu öğrenen Zülfikar, bu sırrın ağırlığı altında ezilir. Karısına verdiği söze rağmen Ahmed’e gerçekleri anlatıp anlatmamakta kararsız kalır. Hümaşah ise Yasemin’in Ahmed’i zehirlediğini öğrenir. Kardeşinin istikbali için buna göz mü yumacak yoksa Ahmed’i mi koruyacak?
Şehzade Osman’ın esir pazarından kurtarıp Hareme getirdiği kız, Mehmed’le Osman arasında yeni bir kavganın başlamasına neden olur. Kösem’in yaptığı hamle ise iki kardeşin arasını iyiden iyiye bozar.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Halime, Dilruba’yı Sadrazam Halil Paşa ile evlendirip güçlü bir müttefik kazanmak ister. Davud Paşa ise bu evliliğe mani olmak için cesur bir adım atar.. Ahmed’i korumak isteyen Kösem, Yasemin hakkında ağır bir karar verir. Kösem, Safiye’nin planlarını alt üst ettiğini düşünürken, Safiye düşmanına en ağır darbeyi vuracaktır. Muhteşem Yüzyıl Kösem, nefesleri kesecek yeni bölümüyle star’da..

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM OYUNCU KADROSU

Kösem Sultan (Anastasia Tsilimpiou/Beren Saat)

Haberin Devamı

I. Ahmed (Ekin Koç)

Safiye Sultan (Hülya Avşar)

Hümaşah Sultan (Vildan Atasever)

Halime Sultan (Aslıhan Gürbüz)

Handan Sultan (Tülin Özen)

Şehzade Yahya (İskender) (Berk Cankat)

Mehmed Giray Han (Kadir Doğulu)

Şahin Giray Han (Erkan Kolçak Köstendil)

Fahriye Sultan (Gülcan Arslan)

Derviş Mehmed (Mehmet Kurtuluş)

Zülfikar Ağa (Mete Horozoğlu)