Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. son bölümde neler yaşandı?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. son bölümde neler yaşandı?

13.05.2016 - 10:55 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümde, Halime, Kösem’i bertaraf edebilmek için onu Osman’ı kaçırmakla suçluyor. İşte son bölümde yaşananlar...

Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. son bölümde neler yaşandı

TIMS prodüksiyon'un yapımcılığını üstlendiği başrollerinde Ekin Koç, Beren Saat, Hülya Avşar, Mete Horozoğlu'nun yer aldığı Muhteşem yüzyıl Kösem son bölümü ile nefesleri kesti. Heyecanla izlenen Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. son bölüm ve detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 26. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜM ÖZETİ

Kösem, Halime’nin tuzağından son anda kurtuluyor! Sultan Mustafa, saraydan kaçarken yakalanan Osman’ın ölüm emrini veriyor.Halime, Kösem’i bertaraf edebilmek için onu Osman’ı kaçırmakla suçluyor. Büyük bir ihanete uğrayan Kösem, kız kulesine sürgün ediliyor. İskender’in ölmediğini öğrenen Safiye Sultan oğluna kavuşuyor.Ve İskender’i tahta çıkarmak için plan yapıyor!Kösem, Mustafa’nın deliliğini ifşa etmek için harekete geçiyor! İlk kez halkın önüne çıkacak olan Mustafa’nın ilacı değiştiriliyor! Çocuklarının hayatını güvence altına almak isteyen Kösem, Halime’yi can evinden vuruyor. Kösem Osman’ı tahta çıkarmak için bir saray darbesi yapmaya hazırlanırken, Halime Sultan, şehzadelerin ölüm emrini veriyor! Kösem saraya yetişip evlatlarını kurtarabilecek mi?

Haberin Devamı

Ölümle burun buruna gelen Kösem, saldırıdan son anda kurtulur. Halime’den hesap sormak için saraya geldiğinde ise büyük bir şok yaşar. Halime, Kösem’i Osman’ı kaçırma suçuyla kız kulesine sürgün eder. Kösem suçsuz olduğunu kanıtlamaya çalışırken, en güvendiği insanlardan birinin ihanetine uğrar.

Sultan Mustafa ise saraydan kaçmaya çalışırken yakalanan şehzade Osman’ın ölüm emrini verir. Paşalar ve yeniçerinin tehditiyle köşeye sıkışan Halime’ler için şehzadeleri katletmek o kadar kolay olmayacaktır. Halime’nin evlatlarına zarar vermesinden korkan Kösem, Mustafa’yı tahttan indirmek için harekete geçer. İlk kez halkın önüne çıkacak olan Mustafa’nın ilacı değiştirilir. Kalabalıktan korkan Mustafa’nın yaptıkları herkesi şok eder.

Kösem, şehzade Osman’ı tahta çıkarmak için darbe yapmaya hazırlanır. Halime ise tedbirini çoktan almıştır. Kösem sıkışıp kaldığı yerden kurtulmaya çabalarken, cellatlar şehzadeleri öldürmek için gelmektedir. Muhteşem Yüzyıl Kösem, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle star’da.

Kadir Doğulu Muhteşem Yüzyıl Kösem’den ayrıldı mı?

Star TV’nin sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem‘de sezon finali yaklaşırken bir önemli ayrılık daha yaşandı. Muhteşem Yüzyıl Kösem‘de Kırım Hanı Mehmet Giray Han rolünü oynayan ünlü oyuncu Kadir Doğulu diziye 26. bölümde veda etti. Kadir Doğulu, hikayedeki yolculuğunun bittiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Kadir Doğulu dizisinin 12 Mayıs Perşembe yayınlanan 26. bölümünde son defa rol aldı ve diziye veda etti.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 26. BÖLÜM FRAGMANI

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM KARAKTERLERİ

Kösem Sultan (Anastasia Tsilimpiou/Beren Saat) - Kefalonya Adası'nda yaşayan soylu bir ailenin kızı olan Anastasia, Safiye Sultan'ın emriyle yeni tahta çıkan I.Ahmed'e hediye edilir. Safiye Sultan tarafından kendisine Mahpeyker adı verilmiştir. Daha sonra Kösem adını almıştır.

I. Ahmed (Ekin Koç) - Babası III. Mehmed'in ardından tahta geçen 14. Osmanlı padişahıdır. Abisi Şehzade Mahmud'un ani bir şekilde öldürülmesinin ardından tahtın en güçlü adayı olmuş. Babası III.Mehmed'in ölümünün ardından hiç beklemediği bir anda tahta çıkmıştır. İlk emri de kardeşi Şehzade Mustafa'nın canını bağışlamasıdır.

Haberin Devamı

Safiye Sultan (Hülya Avşar) - Sultan Ahmed'in büyük validesi. Venedik asıllı, zengin bir aileden gelmiştir. Oğlu III. Mehmed'in ölümünün ardından torunu Ahmed'in tahta çıkmasında büyük katkısı olmuştur. Haremdeki ve devlet içindeki entrikalara hakimdir. Bu entrikaların en tehlikelilerini bizzat tasarlayan ve uygulayan kendisidir.

Hümaşah Sultan (Vildan Atasever) - Sultan Murat ve Safiye Sultanın kızı. Gerçekten Sultan Murat ve Safiye Sultanın bu isimde bir kızı yoktur. dizi için yaratılmış hayali karakterdir..

EKİN KOÇ KİMDİR?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. son bölümde neler yaşandı

Ekin Koç (d. 21 Haziran 1992, Antalya), Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Ekin Koç, Antalya’da dünyaya gelmiştir. Lise eğitiminin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümünde eğitimine devam etti. Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyuncu Vahide Perçin‘den oyunculuk eğitimi aldı. Oyuncu olarak ilk kez 2013'de Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide yer aldı. Lakin dizi düşük reytingler yüzünden yayından kaldırıldı. 2014 yılında Seyfi karakterini canlandırdığı Benim Adım Gültepe isimli dizi de fazla uzun sürmedi. 2015'te başrolünü Neslihan Atagül ile paylaştığı Senden Bana Kalan filminde oynadı.Ekin Koç 20. yüzyıl edebiyatının önemli eserlerinden biri kabul edilen, Kurban Said'in yazmış olduğu Ali & Nino eserinden uyarlanan Ali ve Nino filminde "Mehmed" karakterini canlandırmıştır. Ayrıca bu filmde Halit Ergenç'le birlikte rol almıştır.Hazırda Kasım 2015'te Star TV'te yayımlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde I. Ahmed karakterini canlandırmaktadır.