Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem 28. son bölümünde Kösem Sultan'ın evlat acısı! - İzle

Muhteşem Yüzyıl Kösem 28. son bölümünde Kösem Sultan'ın evlat acısı! - İzle

26.05.2016 - 13:58 | Son Güncellenme:

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi yepyeni bir bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Muhteşem Yüzyıl Kösem 28. son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Dizide Kösem Sultan'ın tüm çabalarına rağmen Şehzade Mehmed, abisinin kararıyla idam edildi. Kösem'in evlat acısı yürekleri dağladı. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem 28. son bölümünde yaşananlar...

Muhteşem Yüzyıl Kösem 28. son bölümünde Kösem Sultanın evlat acısı - İzle

Yapımını TIMS Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı Muhteşem Yüzyıl Kösem ekrana gelen son bölümü ile izleyicisini ekrana kilitledi. Başrollerinde Taner Ölmez, Beren Saat, Hülya Avşar, Mete Horozoğlu'nun yer aldığı Muhteşem Yüzyıl Kösem 28. son bölümünde yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Evlat acısıyla yanıp kavrulan Kösem Sultan tüm çabalarına rağmen Şehzade Mehmet'i kurtaramadı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 28. son bölümü ile 26 Mayıs 2016 Çarşamba akşamı saat 20:00'da Star'da ekrana geldi.

İŞTE MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 28. SON BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

Haberin Devamı

Şehzadelerini kurtarmak için var gücüyle yetişmeye çalışan Kösem, büyük bir şok yaşıyor! Sultan Mustafa tahttan indiriliyor! Mustafa’nın kabusları gerçek oluyor. Yeniden kafese giriyor. Halime Sultan ise zindana atılıyor. Kösem Sultan’ın desteğiyle Sultan Osman tahta çıkıyor! Osman, tahtını elinden alan validesi Kösem Sultan’ı saraydan sürüyor. Kösem tebdil halde çıktığı çarşıda şok biriyle karşı karşıya geliyor. Safiye, Kösem ile Osman’ın arasını bozmak için sinsi bir plan yapıyor. Osman, Kösem’in gizli divanını basıyor! Osman Kösem’e çok ağır bir ceza veriyor! Safiye’nin tuzağına düşen Şehzade Mehmed, abisinin kendisini öldüreceği korkusuyla korkunç bir hata yapıyor. Şehzade Mehmed’in kendisine isyan ettiğini sanan Sultan Osman kardeşinin ölüm fermanını istiyor! Kösem ve Sultan Osman arasında ipler koparken, şehzade Mehmed adım adım ölüme yaklaşıyor!

Haberin Devamı

Kösem evlatlarının canını kurtarmak için telaşla Sırça Köşk’e gelir. Ancak karşılaştığı manzara karşısında şaşkına döner.
Sultan Mustafa tahttan indirilip yeniden kafese kapatılırken, Halime Sultan zindana atılır. Kösem Sultan’ın desteğiyle tahta çıkan Sultan Osman’ın saltanatı başlar.

MUHTEŞEM YÜZYIL'DA KÖSEM OĞLUNU KURTARAMADI!

Bebekliğinden bu yana kendi oğlu gibi gördüğü, öz oğlu Mehmed yerine şehzade Osman'ı tahta çıkaran ve bunun için canını bile tehlikeye atan Kösem Sultan, verdiği bu karardan dolayı evlat acısı yaşadı.

Safiye Sultan'ın entrikalarıyla zihni iyice bulanan Osman'ın şüphe bulutlarını dağıtamıyor. Genç Osman, Şeyhülislam'dan alamadığı fetvayı bir başkasından alıyor ve Kösem Sultan'ın taht adayı oğlu Şehzade Mehmed'i idam ettirdi.

Beren Saat'in canlandırdığı Kösem Sultan'ın oğlu Mehmed'in cansız bedeni ile karşılaştığı, evladının ölümü ile sarsıldığı sahneler izleyenleri ekrana kilitledi.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 28. son bölümünde Kösem Sultanın evlat acısı - İzle

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde iki ayrılık

Başrollerini Beren Saat, Hülya Avşar, Aslıhan Gürbüz, Mete Horozoğlu, Vildan Atasever, Taner Ölmez, Öykü Karayel, Boran Kuzum, Mustafa Üstündağ, Esra Dermancıoğlu ve Nadir Sarıbacak’ın paylaştığı yapımda İskender karakterini canlandıran Berk Cankat ve Şehzade Mehmet’e hayat veren Burak Darak, dün akşam ekrana gelen 28. bölümde senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı.

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl: Kösem, yeni bölümleriyle her Perşembe 20.00’de Star’da!

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM DİZİSİ OYUNCULARI

Safiye Sultan (Hülya Avşar) — Sultan Ahmed'in büyük validesi. Venedik asıllı, zengin bir aileden gelmiştir. Oğlu III. Mehmed'in ölümünün ardından torunu Ahmed'in tahta çıkmasında büyük katkısı olmuştur. Haremdeki ve devlet içindeki entrikalara hakimdir. Bu entrikaların en tehlikelilerini bizzat tasarlayan ve uygulayan kendisidir.

Hümaşah Sultan (Vildan Atasever) — Sultan Murat ve Safiye Sultanın kızı. Gerçekten Sultan Murat ve Safiye Sultanın bu isimde bir kızı yoktur. Dizi için yaratılmış hayali karakterdir..

Halime Sultan (Aslıhan Gürbüz) — Çerkes asıllı. Padişah Sultan Mehmed'in gözdelerinden, Şehzade Mustafa'nın annesi. Oğlu Mustafa, Halime'nin en değerli varlığı. Geçmişte bir evlat acısı yaşamış. Hırslı, ateşli, öfkeli ve gizemli. Büyüye, fala meraklı. Karanlık sanatlarla yakın ilişki içindedir. Bu yüzden harem içinde namı 'büyücü'ye çıkmıştır.

Handan Sultan (Tülin Özen) — Sultan Ahmed'in validesi. Boşnak asıllı. Sade ve zarif bir güzelliğe sahip. Oğlunun tahta geçmesiyle birlikte valide sultanlık makamına kavuşmuştur.

Şehzade Yahya (İskender) (Berk Cankat) — Aslında kayıp Şehzade Yahyadır..Gerçek ailesini bulmak, kim olduğunu öğrenmek için İstanbul'a doğru yola koyulmuştur.Devşirmelerle birlikte İstanbul'a doğru yol alırken Anastasia'ya denk gelip ona aşık olmuştur. Acemi ocağına girmesiyle birlikte İskender adını almıştır. Sultan Ahmed'in ocağı ziyareti sırasında dikkatini çekip ve ikili arasında uzun yıllara yayılacak bir dostluk başlamıştır.

Haberin Devamı

TANER ÖLMEZ KİMDİR?

Sevilen oyuncu Taner Ölmez, 9 Ağustos 1986 yılında İstanbul'da doğdu. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde tamamladı. Bugüne kadar birçok projede yer alan oyuncu İstanbul'un Altınları adlı dizideki performansıyla dikkat çekmeye başladı. Daha sonra sırasıyla Kapalı Çarşı, Kül ve Ateş ve Tatar Ramazan dizilerinde rol aldı. Ünlü oyuncunun ilk defa geniş kitlelerle tanışması Kayıp Şehir adlı diziyle oldu. Dizi projelerinin yanında reklam projeleriyle de bilinen oyuncu Ülker Albeni, Ülker Sunny ve Piyale Pigafest reklamlarında rol aldı. Bir zamanlar izleyicilerin ilgiyle takip ettiği dünyada sevilen dizi The O.C adlı dizinin uyarlaması olan Medcezir'de Mert Serez rolüne hayat vererek izleyicilerin kalbini fethetti. Katil Joe adlı tiyatro oyunundaki başarısından ötürü Afife Jale Tiyatro Ödülü'ne layık görüldü. Son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin 21. bölümünden itibaren tarihte Genç Osman olarak bilinen II. Osman karakterini canlandırmaya başladı.