Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

01.12.2016 - 11:01 | Son Güncellenme:

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi 3. bölümü ile ekrana geldi. Seyircinin heyecanla beklediği Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. bölümde Sultan Murad kötü bir sürpriz ile karşı karşıya kaldı. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem 4. yeni bölüm fragmanı...

Muhteşem Yüzyıl Kösem 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Yapımını TIMS Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı global bir ekran fenomeni Muhteşem Yüzyıl Kösem’in 3. bölümü ile ekrana geldi.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 4. BÖLÜM FRAGMANI



Nurgül Yeşilçay, Farah Zeynep Abdullah ve Metin Akdülger’in başrol oynadığı dizinin ikinci sezonunda Sultan Murad döneminin iki renkli ismi Evliya Çelebi ve Hezarfen Çelebi de var. Necip Memilli’nin yollara aşık Evliya Çelebi olarak izleyiciyle buluşacağı “Muhteşem Yüzyıl Kösem”de, tek hayali uçmak olan Hezarfen Çelebi’yi; Ushan Çakır canlandırıyor.

Dizinin hikayesinde Sultan Murad’la birlikte eğitim gören ve çocukluklarından bu yana arkadaş olarak tasvir edilen Evliya ve Hezarfen; Sultan Murad’ın yükseliş döneminde de her zaman onun yanında olacaklar.


MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi yeni bölümünde Dördüncü Murad, Rahip Lorenzo tarafından Hristiyanlığa davet ediliyor. Sinirlerine hakim olamayıp Lorenzo'yu surlardan aşağıya atıyor. Diğer taraftan haremin idaresini eline alan Kösem, Farya'yı saraydan atmak için çabalıyor. Fakat Dördüncü Murad buna izin vermiyor.

Haberin Devamı

Dördüncü Murad'ın arkasından oynanan oyun, devam ediyor. Geçtiğimiz bölüm sonunda Farya'yı saraydan göndermek için yol arayan Kösem, Dördüncü Murad'ın uzaklaşmasını fırsat bilmiştir.

Yazarlar