Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem 5. bölümünde Farya ile Sultan Murad öpüşüyor!

Muhteşem Yüzyıl Kösem 5. bölümünde Farya ile Sultan Murad öpüşüyor!

10.12.2016 - 16:01 | Son Güncellenme:

Muhteşem Yüzyıl Kösem cuma akşamı son bölümüyle yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Farya'nın ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu. Hemen ardından Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yeni bölüm fragmanı yayınlanarak cevap verildi.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 5. bölümünde Farya ile Sultan Murad öpüşüyor

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yeni bölümünde Sultan Murad Farya'nın canını bağışlıyor. Farya elinden tahtı alınacaksa canının da bir önemi olmadığını söylüyor, Sultan Murad ise Farya'yı öpüyor. Peki bıçaklanan Kösem Sultan'a ne olacak? Hepsi Cuma günü Muhteşem Yüzyıl Kösem'de...

Haberin Devamı

TIMS Productions'un yapımcılığını üstlendiği başrollerini Nurgül Yeşilçay, Farah Zeynep Abdullah, Metin Akdülger, Caner Cindoruk, Aslı Tandoğan, Necip Memili, Engin Benli, Ushan Çakır, İsmail Demirci, Metin Belgin, Ece Çemişoğlu, Leyla Feray, Hakan Şahin, Şener Savaş, Murat Atik, İdil Yener, Mustafa Kırantepe, Yiğit Uçan, Rıdvan Aybars Düzey, Doğaç Yıldız ve Şemsi İnkaya yer aldığı Muhteşem Yüzyıl Kösem Cuma akşamları saat 20:00'da FOX'ta.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 5. BÖLÜM FRAGMANI

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in son bölümünde Kösem Sultan ile IV. Murad arasında süren gizli iktidar mücadelesinde kozlar bu kez Kösem'in elinde! Sultan Murad'ın güvenini kazanan Farya ile ilgili hamle yapan Kösem, istediğini almaya çok yaklaşıyor. IV. Murad Farya'dan hesap soruyor! Kösem ile Farya'nın hain olduğunu ve ölmesi gerektiğini söylüyor. Farya adım adım ölüme yürürken, Sultan Murad ne karar verecek? Hepsi Muhteşem Yüzyıl Kösem'in son bölümünde cevap buldu.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM HİKAYESİ

Türkiye’nin yanı sıra dünyanın pek çok ülkesinde büyük hayran kitlesine sahip “Muhteşem Yüzyıl Kösem” yeni sezonunda dev kadrosuyla izleyicisini ekrana kilitlemeye hazırlanıyor.
Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Çağatay Tosun’un üstlendiği “Muhteşem Yüzyıl Kösem”, "Devlet-i Aliyye" ile nikahlı Kösem Sultan ile oğlu Murad’ın savaşını konu aldığı yeni sezonunda Osmanlı’nın tarihinde yepyeni bir perde açacak.

Altı yaşındaki oğlu tahta geçtiğinde “Saltanat Naibeliği” makamına yükselen Kösem Sultan, tüm düşmanlarını alt ederek elde ettiği iktidarının yanı sıra saltanat naibeliğiyle dünyaya diz çöktüren bir sultan olmuştur. Oğlu IV. Murad üzerinden devletin en büyük otoritesi haline gelen Kösem Sultan’ın gücü, iktidarı ele alma isteğinde olan Sultan Murad’ın demir yumruğuyla sarsılacak; sıradan olmayı asla kabul edemeyecek iki kişi; ana ve oğul, hünkar ile sultan karşı karşıya gelecektir.Bağdat Fatihi IV. Murad, azmi, kararlılığı ve kudretiyle Osmanlı İmparatorluğu’na Kanuni Sultan Süleyman’dan sonraki en güçlü dönemini yaşatacak; devletin içeride ve dışarıda girdiği yenilgiler çağını kapatacaktır.
Dizi, Osmanlı’nın hasret kaldığı güçlü dönemleri geri getiren IV. Murad’ın Kösem Sultan’a karşı iktidar yürüyüşünü ve hiç bilmediği bir yere, hiç tanımadığı bir adama sığınmaya gelen Farya ile olan tutkulu dolu aşkının destanını anlatacak.