Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem ne zaman başlayacak ?

Muhteşem Yüzyıl Kösem ne zaman başlayacak ?

18.10.2015 - 08:36 | Son Güncellenme:

Ekranların merakla beklenen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Ancak Ekim ayında yayına girmesi planlanan Kösem Sultan dizisi bir ay ertelendi. Peki Muhteşem Yüzyıl Kösem ne zaman başlayacak, neden ertelendi? İşte sebebi

Muhteşem Yüzyıl Kösem ne zaman başlayacak

Kadrosunda Beren Saat ve Hülya Avşar gibi isimlerin bulunduğu ve izleyici tarafından da merakla beklenen Kösem Sultan dizisinin ekranla buluşma tarihi ertelendi. Ekim ayında yayına girmesi planlanan ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisi bir ay ertelendi. Ankara’daki saldırı ve 1 Kasım seçimleri nedeniyle çekim günleri iptal edilince Kösem Sultan dizisinin başlama tarihi Kasım’ın ikinci haftasına bırakıldı.

Yapımcılığını Tims Productions’ın üstlendiği dizinin başrollerini, Beren Saat, Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Ekin Koç, Berk Cankat, Sinan Tuzcu , Tülin Özen, Erkan Kolçak Köstendil, Nadir Sarıbacak ve Kadir Doğulu gibi isimler paylaşacak. Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Kasım’da Star TV’de! Dizide ilk 8 bölüm Kösem Sultan’ın gençliğini 17 yaşındaki Yunan oyuncu Anastasia Thsilimpou canlandıracak. Beren Saat ise senaryo gereği diziye 9. bölümden sonra dahil olacak. Dizinin ilk bölüm çekimleri Yunanistan’ın Sakız Adası’nda devam ediyor.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisindeki oyuncular ve karakteleri ise şöyle:

Muhteşem Yüzyıl Kösem ne zaman başlayacak


Muhteşem Yüzyıl Kösem’in lansmanı Cannes’da yapıldı.

Beren Saat (Kösem Sultan), Ekin Koç (Sultan 1. Ahmet), Berk Cankat (Alex), Hülya Avşar (Safiye Sultan), Alma Terzic (Handan Sultan), Erkan Kolçak Köstendil (Şahin Giray Han), Kadir Doğulu (Mehmet Giray Han), Mete Horozoğlu (Zülfikar), Sahra Şaş (Dilber), Aslıhan Gürbüz (Halime), Tolga Tuncer (Nasuh), Levent Yılmaz (Şeyhülislam Mustafa), Nurinisa Yıldırım (Dudu Hatun), Zeljko Erkıc (Enzo), Esra Dermancıoğlu (Cennet), Mehmet Kurtuluş (Derviş Mustafa).