Banyo Mükemmel temizlik konusunda doğru bilinen yanlışlar

Mükemmel temizlik konusunda doğru bilinen yanlışlar

13.04.2015 - 16:33 | Son Güncellenme:

Samsung Electronics, teknolojinin doğru kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla çamaşır makineniz hakkında doğru bildiğiniz yanlışları gözler önüne serdi

Mükemmel temizlik konusunda doğru bilinen yanlışlar

Beyaz eşya alanında dünyanın lider firmalarından Samsung Electronics, standartla yetinmeyenler için son teknoloji ile geliştirdiği çamaşır makineleriyle tüketicilerinin hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Teknolojinin doğru kullanımını yaygınlaştırmak ve doğru bilinen yanlışları ortaya koyarak tüketicilerini bu doğrultuda bilinçlendirmeyi amaçlayan Samsung Electronics, çamaşır makinelerinin doğru kullanımına dikkat çekiyor.

Doğru kullanıldığı takdirde Samsung’un son teknoloji ürünleri sayesinde mükemmel temizlik artık bir hayal olmaktan çıkıyor. Tüketiciler yeni nesil akıllı çamaşır makinesi Crystal Blue ile hem enerji tasarrufu yapıyor hem de mükkemmel temizliğe kavuşuyor.

Samsung Crystal Blue, çamaşırların kirlilik ve ağırlığını kendi ölçerek, buna göre ihtiyacı olan suyu kullanıyor. Serinin 10 kg kapasiteli WW10H9610EW/AH modeli, aynı zamanda “A???” sınıfındaki standart yıllık enerji tüketiminden yüzde 50 daha az enerji harcıyor. 1.600 devir hızı ve Samsung’un benzersiz Eco Bubble teknolojisi, mükemmel sonuçlara imza atmanız için bir arada sunuluyor. Kullanım basitliği sağladığı kadar göz alıcı bir görüntü de sunan akıcı tasarımı, üst düzey bir zarafete sahip. 9 kg kapasiteli WW90H7410EW/AH modeli ise 1400 devir dönüş hızı, Eco Bubble teknolojisi, 10 yıllık motor garantisine sahip. 15 dk hızlı yıkama modu, tercih modları, çocuk kilidi ve kolay ütüleme fonksiyonu ile çamaşır yıkama konusunda kullanıcısına maksimum katkıyı sağlıyor.

Tüm bu özellilerinin yanı sıra geniş aileler ve dönemsel temizlik ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanan yeni Samsung Crystal Blue Serisi, 9 ve 10 kg kapasiteli iki farklı modeliyle, elde yorgan yıkama ya da dışarıda yorgan yıkatma gibi sorunlarınızı da geride bırakmanızı sağlıyor.

Haberin Devamı

Mükemmel temizlik konusunda doğru bilinen yanlışlar

Yazarlar