Gündem Mülteci kızla oynayan polise evlilik teklifi yağıyor

Mülteci kızla oynayan polise evlilik teklifi yağıyor

12.09.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Danimarka’ya gelen mülteciler arasında bulunun küçük Suriyeli kız çocuğu ile oynayan polis memuru bir anda popüler oldu. Söz konusu polise dünyanın her yerinden evlenme teklifleri yağıyor.

Mülteci kızla oynayan polise evlilik teklifi yağıyor

Polis Teşkilatı ve gazetelere sayısız e-posta ve okuyucu mektupları gönderildiği aktarılıyor. Danimarka’nın Almanya’ya karadan bağlı Jylland yarım adasının güneyindeki Padborg şehri yakınlarındaki otobanda, avucunda bir şey saklayarak polise bul bakalım hangi avucumda şeklinde soru soran ve karşılığını da güler yüz ve sevgi ile alan kız çocuğunun mutluluğu tüm dünya kadınlarını etkilemiş görünüyor.

Haberin Devamı

BT Gazetesinin muhabiri tarafından çekilen resmi gören kadınlar polis memuruna evlenme teklifleri göndererek, kalplerini fethettiğini yazıyor. BT gazetesi, kadınlardan birinin “Ben bu polis memurunun kim olduğunu bilmiyorum ama onun için ben de sınırları aşarım. Hem iyi olduğu hem de yakışıklı olduğu için” sözlerine yer verdi. Gazete imgur.com adlı sosyal paylaşım sitesinde resmin 1,2 milyon kişi tarafından paylaşıldığını yazdı. Sosyal medyada ayrıca Danimarkalı polislerin ABD’li polislerden daha insancıl olduklarına dikkat çekildi.