Gündem Münevver'in babası ilk kez konuştu!

Münevver'in babası ilk kez konuştu!

15.10.2014 - 08:41 | Son Güncellenme:

Münevver'in babası Süreyya Karabulut Cem Garipğlu'nun intihar sonrası ilk kez konuştu

Münevverin babası ilk kez konuştu

Süreyya Karabulut yaşananları ‘ilahi adalet’ olarak değerlendirirken Garipoğlu’nun öldüğüne görüntüleri izledikten sonra inanacağını söyledi.

Karabulut ayrıca kızının ölümünün ardından yaşadıkları üzüntü nedeniyle yüzde 95 oranında görme kaybı yaşadığını söyledi.

Haberin Devamı

Karabulut şöyle konuştu:

"197 gün zanlı saklandı, saklayan da Hayyam Garipoğlu. Garipoğlu da şuan da kaçak yaşıyor. Dolayısyla çok hatalar oldu. Onun için katilin intihar ettiğine inanmak istiyorum. Bir baba olarak tabi hakkımdır. Biz sağlığımızdan olduk, ben şeker hastasıyım, gözlerimi kaybettim. Yüzde 95 oranında görme özrüne sahibim.

5,5 yıldır hukuk mücadelesi veriyoruz. İlahi adalet diyorum. Ben isterdim ki cezasını çeksin. Ama ilahi adalet. Görüntüleri gördükten sonra inanmak istiyorum. Cem Garipoğlu öldüyse ben ölüsünü görmek isterdim. Gördükten sonra bu konu kapanmış olacak. Aklımda kuşku var. Bu aileden herşey beklenir."

İntihar ettiği haberini duyunca ilahi adalet dedim ben, inançlı bir insanız. ailem de ağladı, ben de ağladım. Sonuçta kızım gitti, kızım geri gelmeyecek, hiçbirşey geri getirmeyecek. Bize tekrar üzüntü verdi. Kınalı kuzum gitti. Her şeyim bitti, üzüntüden gözlerim gitti. Bu aile bize çok çektirdi. Ben nasıl evlat acısı çektiysem, o aile de evlat acısı çeksin."