Cadde Münir Özkul'un eski eşi ve oğlundan Umman Özkul'a duygusal teşekkür

Münir Özkul'un eski eşi ve oğlundan Umman Özkul'a duygusal teşekkür

07.01.2018 - 14:58 | Son Güncellenme:

Yeşilçam’ın efsane ismi Münir Özkul, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Münir Özkul'un eski eşi Suna Selen ve ilk eşinden olan oğlu Sait Ferdi Özkul, son eşi Umman Özkul'a teşekkürlerini duygusal sözlerle sundular. erdi Özkul, "Benim söyleyeceğim bir şey var, Umman Hanım'a teşekkür ediyorum. Ona baktı, yaşama şevki, pozitif görüşüyle mağlubiyeti en son güne kadar kabul etmedi" dedi.

Münir Özkulun eski eşi ve oğlundan Umman Özkula duygusal teşekkür

Münir Özkul'un ilk evliliği Şadan Özkul'dan olan ve Kanada'da yaşayan tek oğlu Sait Ferdi Özkul da törendeydi. Umman Özkul'un usta ismi hiçbir zaman yalnız bırakmadığını dile getiren Münir Özkul'un oğlu Ferdi Özkul, "Benim söyleyeceğim bir şey var, Umman Hanım'a teşekkür ediyorum. Ona baktı, yaşama şevki, pozitif görüşüyle mağlubiyeti en son güne kadar kabul etmedi" dedi.

Haberin Devamı

SUNA SELEN DE UMMAN ÖZKUL'A DESTEK OLDU

Tören öncesi konuşan Münir Özkul'un eşi Umman Özkul gözyaşlarını tutamadı. Özkul, "Çok üzgünüm, hep yanımda olmasını istiyordum ama. Tesellim, çok sıkıntıları vardı, o sıkıntılardan kurtulduğu için" dedi.
Münir Özkul'un eski eşi oyuncu Suna Selen de törene katılarak Umman Özkul'a destek oldu. Suna Selen, "Türk Tiyatrosu için çok önemli bir isimdi. Çok değerli bir sanatçımızdı. Şunu da söyleyeyim böyle bir melekle beraber olduğu için şanslıydı. Aslında Umman Hanım hepimizin şansıydı. Hepimiz biliyoruz ne kadar yaşamını uzattığını, iyi baktığını" ifadelerini kullandı.