Gündem Murat Ceylan kimdir? Murat Ceylan elenecek mi?

Murat Ceylan kimdir? Murat Ceylan elenecek mi?

18.06.2018 - 15:24 | Son Güncellenme:

Murat Ceylan dün akşam gerçekleştirilen Survivor ada konseyinde Adem Kılıçcı tarafından eleme adayı olarak gösterildi. Survivor'da son dönemde iyi bir performas gösteren Murat Ceylan, Adem'in mantıksal hamlesi ile bir anda kendini eleme potasında buldu. Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor'da eleme heyecanı yaşanacak. Peki Murat Ceylan yarışmaya veda edecek mi?

Murat Ceylan kimdir Murat Ceylan elenecek mi

Survivor Murat Ceylan, bu hafta Adem Kılıçcı'nın kendi adını söylemesi ile kendini bir anda eleme potasında buldu. Daha önceki haftalarda Merve Aydın ve Mustafa Kemal'in karşısına Hakan Hatipoğlunu koyan Adem, bu hafta mantıklı bir hamle ile potaya Murat Ceylan'ı soktu. Peki Murat Ceylan kimdir? Murat Ceylan, Turabi ve Sema'nın yer aldığı potadan çıkabilecek mi?

Haberin Devamı

MURAT CEYLAN KİMDİR?

Murat Ceylan, 15 Mayıs 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Küçük yaşlardan beri müzik ile ilgilenen Murat Ceylan, 8 yıl boyunca İstanbul Devlet Konservatuarı Profesörü Ergican Saydam’dan müzik dersleri aldı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü 3. Sınıfta lisans eğitimine devam etmektedir. Müzikten başka bir çok spor dalıyla da yakından ilgilenen Murat 7 yıldır profesyonel olarak fitness ile uğraşmaktadır. Ayrıca İstanbul Atlı Spor Kulübü’nde lisanslı binicilik yapmaktadır.