Gündem Murat Ceylan kimdir? Survivor Murat Ceylan nereli kaç yaşında?

Murat Ceylan kimdir? Survivor Murat Ceylan nereli kaç yaşında?

11.06.2018 - 15:34 | Son Güncellenme:

Survivor'da gönüllüler takımı için mücadele eden Murat Ceylan yarışmalarda gösterdiği performans ile dikkat çekiyor. Son dönemde parkurda gösterdiği performansın yanı sıra bench'ten arkadaşlarına olduğu destek ile birçok oyunun kaderini değiştiren Murat Ceylan aynı zamanda güzel sesi ile de izleyenlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Peki Murat Ceylan kimdir?

Murat Ceylan kimdir Survivor Murat Ceylan nereli kaç yaşında

Survivor'da gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Murat Ceylan yarışmalarda gösterdiği perfomans ile takımına destek olmaya devam ediyor. Peki Murat Ceylan kaç yaşında nereli?

Haberin Devamı

MURAT CEYLAN KİMDİR?

Murat Ceylan, 15 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Liseden mezun olduktan sonra Londra'ya gitti ve orada, Central Saint Martins de Endüstriyel tasarım okudu. 2 yaşında piyano çalmaya başlayan ve müzik ile ilgilenen Murat Ceylan Wish, İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü Ergican Saydam'dan müzik dersleri aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Şu an ise Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.

Müzikten başka birçok spor dalı ile ilgilenen Murat, İstanbul Atlı Spor Kulubü'nde lisanslı binicilik yapmaktadır. Fitness'a olan ilgisi dışında, Surf ve paten yapmayı seven ve aynı zamanda maceracı bir kişiliğe sahiptir.