Uşak MURATBEY UŞAK SPORTİF HAKEMLERE TEPKİ GÖSTERDİ

MURATBEY UŞAK SPORTİF HAKEMLERE TEPKİ GÖSTERDİ

18.03.2015 - 13:32 | Son Güncellenme:

.

MURATBEY UŞAK SPORTİF HAKEMLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Türkiye Basketbol Ligi’nde hafta sonu oynanan Torku Konyaspor-Muratbey Uşak Sportif maçının ardından Uşak ekibinin teknik heyeti hakem hatalarına isyan etti.
Türkiye Basketbol Ligi’nde hafta sonu oynanan ve Muratbey Uşak Sportif’in 89-86 kaybettiği Torku Konyaspor maçının son dakikasında hakemin gözü önünde faul pozisyonu olduğunu iddia eden Muratbey Uşak Sportif Kulübü teknik heyeti ateş püskürdü.
Muratbey Uşak Sportif Kulübü Genel Menajeri Fatihhan Erdoğan, son hafta oynanan Torku Konyaspor maçında çalınan ve çalınmayan birçok hakem hatası ile karşılaştıklarını belirterek, "Maçtan sadece bir pozisyonun görüntüsünü paylaşarak kamuoyunun takdirine bıraktığımızı belirtmek istiyoruz. Maçın son 47 saniyesine girerken skor 82-82 ve oyuncumuz Zupan’ın ribaunt için sıçradığı alanda arkadan itilmesine faul çalınsa 2 atış kazanıp öne geçme şansımız olacaktı. Hakemler tarafından verilmeyen bu faul maçın kaderine etki etmiştir ve galip gelme olasılığımız engellenmiştir. Pozisyonun devamında yediğimiz üçlükle 3 sayı geriye düşüp bundan sonra maç faul atışları ile bitmiştir. Takdiri basketbol camiasına bırakıyoruz” dedi.