Muş Muş'ta Eski Devlet Hastanesinin Yıkımı Tamamlandı

Muş'ta Eski Devlet Hastanesinin Yıkımı Tamamlandı

18.12.2017 - 18:15 | Son Güncellenme:

.

Muşta Eski Devlet Hastanesinin Yıkımı Tamamlandı

MUŞ (AA) - Muş Belediyesince Kent Meydanı olarak tasarlanan eski devlet hastanesi yerleşkesinde yıkım çalışmaları tamamlandı.

Haberin Devamı

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, yaptığı açıklamada, Kent Meydanı Projesi'nin uygulanacağı eski devlet hastanesi yerleşkesindeki binaların yıkımının tamamlandığını söyledi.

Göreve başlamadan önce halka birçok alanda söz verdiklerini ve çeşitli taahhütlerde bulunduklarını anımsatan Asya, şöyle konuştu:

"Sözlerimizi not alarak buna göre planlamalar yaptık. Allah'a şükürler olsun ki görev süremizin yarısını geçtiğimiz bugünlerde taahhütlerini gerçekleştiren bir yönetim olarak halkının karşısına başı dik şekilde çıkmanın gururunu yaşıyoruz. Taahhütlerimizden biri de bu şehre kent meydanı kazandırmaktı. Muş Devlet Hastanesi yeni hizmet binasına taşınmasıyla eski hizmet binasının yerine kent meydanı yapmak üzere işlemlerimizi başlattık. Tabi bugüne kadar uzun bir süreç geçirdik. Sonuç olarak da bugün projemizin ilk etabını başlattık. Tahsis işlemlerinin tamamlanmasıyla eski hastanenin yerleşkesindeki yapıların yıkımı için ihale yaptık. İhaleyi alan yüklenici firma yaklaşık 3 ayda yıkım çalışmalarını tamamladı."

Haberin Devamı

Asya, gelecek yıldan itibaren hazırladıkları projeyi uygulamaya başlayacaklarını dile getirerek, "Burası vatandaşlarımızın buluşma noktası olacak. Güzel vakit geçirebilecekleri kent meydanını en kısa sürede yaparak hizmete sunmayı hedefliyoruz. Bu projemizle ilimizin en büyük eksikliklerinden birini daha gidermiş olacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızdan aldığımız güçle Muş'un çehresini değiştirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.