Muş Muş'ta Yol Çalışması

Muş'ta Yol Çalışması

13.12.2017 - 17:21 | Son Güncellenme:

.

Muşta Yol Çalışması

MUŞ (AA) - Muş Belediyesi tarafından yürütülen yol genişletme çalışmaları sürüyor.

Haberin Devamı

Yapılan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, yaptığı açıklamada, Muş'un yol sorununu tamamen ortadan kaldıracaklarını söyledi.

İmar planına uygun şekilde yeni yollar açmaya devam ettiklerini aktaran Asya, "Özellikle Yeni mahalle birinci mıntıka güzergahında bu konuda ciddi bir mesafe kat ettik. Evlerin belirli bir düzen içerisinde inşa edilmesi hem vatandaşlarımızın hem de ilimizin faydasına olacaktır. Bunun yanı sıra şehir merkezinde dar ve düzensiz olan yollar ile ilgili başlattığımız çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz." dedi.

Kale mahallesindeki yol genişletme çalışmalarının da halen devam ettiğini dile getiren Asya, şunları kaydetti:

"Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilerek bu çalışmalarımızı hızlandırdık. Gelecek yıl çalışma sezonu ile birlikte Kale Mahallesi'ndeki yolların tamamını yenileyerek, halkımızın hizmetine sunacağız. TOKİ binalarının da hak sahiplerine teslim edilmesinde ve burada yapacağımız çalışmaların ardından güzel bir görünüme kavuşacak olan Kale mahallesine toplu taşıma güzergahı da vererek, vatandaşlarımıza ulaşım konusunda kolaylık sağlayacağız."