Kütahya Müsiad'dan Seçim Açıklaması

Müsiad'dan Seçim Açıklaması

20.04.2018 - 18:34 | Son Güncellenme:

.

Müsiaddan Seçim Açıklaması

KÜTAHYA (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kütahya Şube Başkanı Yılmaz Kırdar, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamış olduğu, 24 Haziran 2018'deki erken seçim kararını, iş dünyası ve ülkemizin geleceği adına son derece olumlu karşılıyoruz." dedi.

Haberin Devamı

Kırdar, gazetecilere yaptığı açıklamada, iş dünyası olarak, üretim ve istihdamın arttırılması ve ülke ekonomisinin ileri taşınması adına çalışmaları sürdürdüklerini, bunun da en büyük itici gücünü, iç ve dış siyasette istikrar ortamının oluşturduğunu söyledi.

İstikrarın ise halkın desteğiyle göreve gelmiş güçlü iktidarlarla mümkün olduğunu belirten Kırdar, şunları kaydetti:

"İş dünyasının ihtiyacı olan istikrar ortamını sürdürülebilmek ve yakın coğrafyamızda cereyan eden siyasi ve fiziki hareketlilik karşısında doğru pozisyon alabilmek adına, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne bir an önce geçmemiz gerekmektedir. Dolayısıyla, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamış olduğu, 24 Haziran 2018'deki erken seçim kararını, iş dünyası ve ülkemizin geleceği adına son derece olumlu karşılıyoruz. İnanıyoruz ki bu seçim sonuçları, 2023 hedeflerimizin gerçekleştirilmesi ve güçlü Türkiye'ye giden yolda bütün engellerin bertaraf edilebilmesi adına büyük bir dönüm noktası olacaktır."