Cadde Mustafa Ceceli: Kimseye özenip araba almadım

Mustafa Ceceli: Kimseye özenip araba almadım

03.06.2016 - 15:14 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Mustafa Ceceli, "Aracınızı yeni mi aldınız?" sorusu üzerine, hakkımda çıkan haberlere açıklık getirdi.

Mustafa Ceceli: Kimseye özenip araba almadım

Mustafa Ceceli, önceki akşam Etiler Nusret’te yakın dostum dediği Lübnanlı R&B şarkıcısı Maher Zain ile yemek yedi. Çıkışta hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini kırmayan Ceceli, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

Gazeteciler ile ayak üstü sohbet eden Ceceli, "Size dostumu tanıtayım. Kendisi Maher Zain. Ortadoğu, Avrupa ve Amerika’da önemli bir sanatçıdır. Bugün de yeni şarkımıza düet yaptık ve klibini çektik. Onun kutlama yemeğini yedik. Üç dilde söylediğimiz slow bir parça. Hayırlısı ile Ramazan ayının ortalarında sunacağız. Klibimizin de çok farklı bir hikayesi oldu. Farklı dillerde söylenen bir parça oldu. Umarım beğenilir" dedi.

Gazetecilerin, "Hayırlı olsun. Aracınızı yeni mi aldınız?" sorusuna Ceceli, "Plakam aynı, sadece renk değişti. Değiştirmenin zamanı da gelmişti. Hakkımda çıkan haberleri biliyorsunuz. Bentley aldı. Aston Martin aldı. Gökhan Töre’ye özendi. Onların hiçbirini almadım. Araç sponsorum vardı. Hepsini tatmış oldum. Bu aracı yeni aldım ama bir sürpriz yapıp spor bir araba alabilirim" ifadelerini kullandı.