Adıyaman MUSTAFA ERDEMOĞLU ANADOLU LİSESİ ÖSYS’DE YÜZDE 57.73 BAŞARI ORANI YAKALADI

MUSTAFA ERDEMOĞLU ANADOLU LİSESİ ÖSYS’DE YÜZDE 57.73 BAŞARI ORANI YAKALADI

17.10.2016 - 17:12 | Son Güncellenme:

.

MUSTAFA ERDEMOĞLU ANADOLU LİSESİ ÖSYS’DE YÜZDE 57.73 BAŞARI ORANI YAKALADI

Besni Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesi, 2016 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) sınavında yüzde 57,73 başarı oranı yakaladı. Yakalanan bu başarının ardından okul öğretmenlerinin katkıları ile kurban adak kesildi.
Besni Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesi’nde yapılan programa Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Okul Aile Birliği Başkanı İsmet Kösen ve 2. Başkan Hicabi Zengin, Okul Müdürü Mehmet Demirel, okul öğretmenleri ve öğrenciler hazır bulundu.
Programda bir konuşma yapan Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, "Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisemiz, bu sene Besni’deki en yüksek öğrenci yerleştirme oranını yakalamış çok başarılı bir okulumuzdur. Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesinden ÖSYS’ye giren 97 öğrenciden 56’sı üniversitelere yerleşmiş, bununla birlikte okulumuz yüzde 57,73 gibi bir başarı oranı yakalamıştır. Buda bizi fazlasıyla sevindirmiştir. Bu yıl mezun olan öğrenciler arasında bu şekildedir. Ama okulun genel anlamda da öğrenci yerleştirmede oranı yüksektir. Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesinin hem yaz, hem de kış kurslar ve etkinlikler bizi fazlasıyla memnun etti. Daha fazla başarıların da geleceğinden en ufak bir şüphemiz yoktur. Bu başarıdan dolayı öncelikle Okul Müdürü Mehmet Demirel’i ve tüm ekibini yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Yazar’ın konuşmasının ardından okul öğretmenlerinin katkıları ile alınan kurbanlık adak kesildi. Ayrıca okul tarafından davetlilere yemek ikramında bulunuldu.