Gaziantep MUSTAFA KIZIL PORTEKİZLİ TEKNİK ADAM JOSE COUCERİO İLE BİR ARAYA GELDİ

MUSTAFA KIZIL PORTEKİZLİ TEKNİK ADAM JOSE COUCERİO İLE BİR ARAYA GELDİ

23.06.2016 - 15:25 | Son Güncellenme:

.

MUSTAFA KIZIL PORTEKİZLİ TEKNİK ADAM JOSE COUCERİO İLE BİR ARAYA GELDİ

Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl, Jose Couceiro ile bir araya geldi.
Mustafa Kızıl, Brezilyalı oyuncu Fernando Marcal ve 2009-2010 sezonunda Gaziantep ekibinde görev yapan Portekizli Teknik Direktör Jose Couceiro ile Portekiz’de bir araya gelerek hasret giderdi.
Yeni sezonda Portekiz Ligi takımlarından Vitoria Setubal çalıştıracak olan Couceiro’yu tebrik ederek başarılar dileyen Mustafa Kızıl, Portekiz Ligini iyi tanıyan Couceiro’dan bazı oyuncular hakkında bilgi aldı.
Teknik direktörlüğün yanında sportif direktörlük kariyeri de bulunan Couceiro ile gerçekleşen sohbette, geçmişten bugüne yapılan transferler ve ülke futboluna kazandırılan yetenekli oyuncular konuşuldu. Ayrıca Gaziantepspor hakkında bilgi veren ve gerçekleştirmek istenen projeler hakkında görüş alışverişinde bulunan Mustafa Kızıl, gerek sportif açıdan gerekse mali açıdan Gaziantepspor’u daha iyi yerlere getirmek için atılacak adımları, sportif ve mali başarının genç ve yetenekli oyuncular ile geleceğini belirterek, yıldız oyuncu transfer etmek yerine kendi yıldız oyuncunu yetiştirmenin sportif başarıları getireceğini söyledi.