Cadde Mutlu Ol Yeter 1. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Mutlu Ol Yeter 1. bölümü ne zaman yayınlanacak?

31.03.2015 - 16:02 | Son Güncellenme:

ATV ekranında keyifle izleyeceğiniz bir dizi başlıyor. Ertan Saban, Ali Atay ve Aslı Enver gibi birçok başarılı ismin yer aldığı kadrosu ile Mutlu Ol Yeter çok yakında seyirci ile buluşacak. Mutlu Ol Yeter dizisi 1. bölüm fragmanları ve yayın tarihi ile ilgili ayrıntılar haberimizde.

Mutlu Ol Yeter 1. bölümü ne zaman yayınlanacak

Ali Atay, Ertan Saban, Öner Erkan, Aslı Enver'den sıcacık bir mahalle komedisi geliyor!

Haberin Devamı

Senaryo ekibinde ünlü karikatürist Yiğit Özgür’ün de yer aldığı Mutlu Ol Yeter dizisi 5 Nisan Pazar günü saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

Sıcacık mahalle havasını verebilmek için gerçek bir mahallede çekilen "Mutlu Ol Yeter" İstanbul'da hiç bilinmeyen "istasyon" semtinde geçen, içinde aşk, komşuluk ve herkesin kendinden bir şey bulabileceği bir hikâyeyi anlatıyor.

MUTLU OL YETER 4. FRAGMANI

MUTLU OL YETER 1. FRAGMANI

Gerçek bir mahalle ortamında geçen ‘Mutlu Ol Yeter, İstanbul’da hiç bilinmeyen İstasyon semtinde geçiyor. Kerem Çakıroğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği dizinin konusu şöyle: Babasından kalan köfteci dükkanının sahibi olan Can, mahalleden arkadaşı Zeynep’e aşıktır. Fakat ona açılamamıştır. Can zaman kaybettikçe düşmanı Güneş, adım adım Zeynep’e yaklaşmaktadır. Babür ise babasının intikamını Can’dan almak istemektedir.

Haberin Devamı

MUTLU OL YETER 2. FRAGMANI

Dizide Ali Atay (Can) ,Öner Erkan(Güneş) , Ertan Saban ( Babür), Aslı Enver (Zeynep) Sait Günay ( Ziver ) ,Tülay Bursa (Şerife) , Seda Türkmen ( Ayşe), EfeTuncer (Vefa) , Ayten Uncuoğlu ( Azize Afife) , Fırat Albayram ( Devrem), NilGünal ( Nurten) , Yılmaz Gruda ( Ziya) , Erkan Üçüncü ( Bakkal) , Metin Büktel ( Medik) , Bülent Seyran ( Kamer), Göktay Tosun ( Manav) , Bedia Begovska (Rona) , LuranAhmedi ( Dayı) , EMRE ERTUNÇ- KUBİLAY ÇAMLIDAĞ- EROLALPSOYKAN ( Kahve Üçlüsü) karakterlerine can veriyor.

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği "Mutlu Ol Yeter"in yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu oturuyor. Senaryo ekibinde ünlü karikatürist Yiğit Özgür'ün de olduğu dizi, kaliteli espri anlayışını ekran karşısına taşıyor.

MUTLU OL YETER 3. FRAGMANI