Kültür Sanat Mutlu ve Uzun Bir Evliliğin Şifresi: Evde Şehvet Bitti

Mutlu ve Uzun Bir Evliliğin Şifresi: Evde Şehvet Bitti

23.02.2015 - 13:41 | Son Güncellenme:

Uzun süreli evliliklerin çıkmaza girmesinin, sıkıcı hale gelmesinin en önemli sebebi arzu ve şehvetin bitmesi! Sevginin değil şehvetin evliliğin tutkalı olduğunu söyleyen Shmuley Boteach, kitabında şehvetin üç ilkesini anlatıyor…

Mutlu ve Uzun Bir Evliliğin Şifresi: Evde Şehvet Bitti

Her gün yepyeni kitaplarla tanışıyoruz. Kimisi yaşanmış bir hikâye, kimisi yazarın hayalgücü ile yazdığı bir roman, kimisi kişisel gelişim… Sizi bu kez daha önce benzerine şahit olmadığınız bir içeriğe davet ediyoruz… Bir din adamı olan Shmuley Boteach’ın evliliğin sırrı dediği şehvet ve arzunun üç ilkesini ve bunlardan nasıl yararlanılacağını anlattığı kitabı Evde Şehvet Bitti ile evliliğinize yeni bir boyut getirebilirsiniz…

Haberin Devamı

Yapılan araştırmalara göre uzun süreli Amerikan evliliklerinin üçte birinde seks yaşanmaz ve birçok insan için erotizmin yok oluşu romantik ilişkinin kaçınılmaz sonu olarak görünür. Bu görüşü Amerika ile sınırlamamak gerekir. Tüm dünyada uzun evliliklerde yıllar içinde seks ve arzu ikinci plana düşer. Aşk, tutku, sevgi ve dostlukla başlayan evlilikte önceliğin sadece sevgi olarak kalması yıkıcı sonuçlara sebep olabilir. İstek ve erotik özlemin neden çiftlerin temel bağı olması gerektiğini açıklayan Evde Şehvet Bitti, mahrem evlilik bağının heyecanlandırıcı duygusal ve manevi potansiyelini keşfetmenize yardım edecek bir kitap… Boteach kitapta, erotik zihnin derinliklerine dalıyor ve romantik hayatınızı tamamen değiştirecek güçte öngörülü bir mesaj veriyor. Çünkü unutulmaması gereken çok önemli bir nokta var: Hayallerimizi süsleyen romantizmin temellerinden biri de çiftler arasındaki arzudur. İşte evliliğinizdeki bu arzuyu kaybetmemek için bu kitabı okumanız çok önemli!

Haberin Devamı

Kitap Amerika’da büyük ilgi gördü ve hakkında aralarında Dr. Mehmet Öz’ün de bulunduğu birçok isim görüş yazdı. İşte o görüşler:

“Her daim kışkırtıcı ve içgörülü olan Shmuley, erkekleri, kadınlarını yalnızca sevmekle kalmayıp aynı zamanda onlara şehvet de duymaları gerektiğine ikna ediyor. Bu kitap ilişkinizde kaybolan tutkuyu geri getirecek.”

Dr. Mehmet Öz

Profesör ve NYP Columbia Hastanesi Cerrahi Bölümü Başkan Yardımcısı

The Dr. Oz Show’un sunucusu

“Shmuley, kendimizi ve ilişkilerimizi yeniden gözden geçirmemiz için bize meydan okuyor. Bu kitabında, yine bizi şaşırtıcı bir şekilde dünya görüşümüzü değiştirmemiz için kışkırtıyor. Arzu ve tutkuya izin veren ve evliliğe adanmışlık, kutsallık, saygı ve gizemle yaklaşmamız gerektiğini öneren ilgi çekici bir okuma.”

Dr. Jusy Kuriansky

Klinik Psikolog

BM STK Temsilcisi

The Complete Idiot’s Guide to a Healthy Relationship’in yazarı

“Yalnızca Shmuley Boteach, biz uzun süreli ilişkiler içindeki kadınların gizlice en fazla özlemini çektiği şeyi yüksek sesle söyleyecek kadar cesur: arzu edilmek. Evde Şehvet Bitti evliliğin kurtarıcısı, ânında tutkunun ateşleyicisi, Shmuley’e özgü samimiyet, manevi erdem ve mizahla dolu. Kesinlikle okunmalı.”

Haberin Devamı

Lisa Bloom

New York Times’ın çok satan kitaplarından Think and Swagger’ın yazarı

Yazar hakkında:

Shmuley Boteach, Newsweek tarafından “kültürel bir fenomen”, Washington Post tarafından “Amerika’nın en ünlü din adamı” ve Times tarafından yılın vaizi olarak adlandırılmıştır. 20 dile çevrilen 30 kitabı, gazetelerde köşe yazıları, TLC TV programı ve Oprah and Friends radyo programı dünya çapında etkili olmuştur. Daha önce Oxford Üniversitesi’nde görev yapan Boteach ve Avustralyalı karısı Debbie’nin dokuz çocuğu var.

Koton Kitap hakkında

2011 yılında kurulan, %100 okunan nitelikli kitaplar yayımlamayı hedefleyen Koton Kitap’ınbundan önceki yayınları şunlar: 2050 (Prof. David Passig), Limasol (Yishai Sarid), Koreş (Asher Kravitz), Mossad - Büyük Operasyonlar (Michael Bar-Zohar ve Nissim Mishal), St. Petersburg’da Yasak Aşk (Mishka Ben-David), Günde Bir Doz MotiVasyon (Ralph Marston), Stoner (John Williams), Her An Mucize (Ralph Marston), Hitler’in Şirret Kadınları (Wendy Lower), Beyrut’ta Düet (Mishka Ben-David), Adam’ın Dirilişi (Yoram Kaniuk), On Milyar Hayalin Gücü (Ralph Marston), Sakın Yere Bir Şey Dökme (Will Wiles), Beden Yalan Söylemez (Vicky Vlachonis), Koton Kitap’ın ilk Türk yazarından Kayıp Toprak (Murat Işık), Gece Kayığı (Alan Spence), Obama (David Mendell), Haatchi ve Küçük Dostu (Wendy Holden). Koton Kitap Şubat 2015’te ise Evde Şehvet Bitti (Shmuley Boteach) kitabıyla okurlarıyla buluştu.