Cadde 'Mutluluk Zamanı' vizyonda

'Mutluluk Zamanı' vizyonda

10.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç ve Cengiz Bozkurt’un paylaştığı romantik komedi filmi ‘Mutluluk Zamanı’nın galası, önceki akşam Kanyon’da görkemli bir davetle gerçekleşti.

Mutluluk Zamanı vizyonda

Bugün gösterime giren, Barış Arduç ve Elçin Sangu’yu buluşturan ‘Mutluluk Zamanı’ filminin galası önceki akşam yapıldı.

Haberin Devamı

Gösterim öncesi gazetecilerle bir araya gelen ekipten Arduç, çekimlerin tatil gibi geçtiğini söyledi. Oyuncu, “Birbirimizi tanıyor olmamız, işimizi çok kolaylaştırdı” şeklinde konuştu. Gupse Özay, adı Sangu’yla aşk dedikodularına karışan sevgilisini gecede yalnız bırakmadı.

Elçin Sangu, Barış Arduç ve Cengiz Bozkurt’un başrollerini paylaştığı romantik komedi ‘Mutluluk Zamanı’nın galası Kanyon’da yapıldı. Sanat, medya ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin buluştuğu geceye; Buğra Gülsoy, Cem Yılmaz, Mert Fırat, Gupse Özay, Barış Kılıç, Nihat Altınkaya, Kerem Fırtına, Sedef Avcı, Öykü Serter, Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu ve Engin Öztürk de katıldı. Filmden beklentilerinin yüksek olduğunu söyleyen Arduç, “Bir araya gelmekten ve böyle bir film yapmaktan çok mutluyuz. Seyirciler bu mutluluğu bizimle paylaşırlarsa, iş tamam demektir” dedi. Elçin Sangu ise, “Biz çok mutluyuz, umarım seyirci de mutlu olur” ifadesini kullandı. Barış Arduç’un sevgilisi Gupse Özay ise set sonrası katıldığı galada, “Güzel bir film olduğuna inanıyorum. İkisinin de enerjisi, uyumu çok iyi” dedi. Özay, geçtiğimiz haftalarda Arduç ve Sangu arasında çıkan ‘Aynı odada kaldılar’ haberlerini soran basın mensuplarına, “Artık bu tür haberleri ciddiye almıyoruz. Söylentiler normal, beraber proje yaptılar ve birbirlerine yakışıyorlar. Ben de yakıştıyorum” karşılığını verdi.

Haberin Devamı

Mutluluk Zamanı vizyonda