Muğla MUTSO’DAN DALAMAN VE KÖYCEĞİZLİ ÜYELERİNE İFTAR

MUTSO’DAN DALAMAN VE KÖYCEĞİZLİ ÜYELERİNE İFTAR

28.06.2016 - 13:08 | Son Güncellenme:

.

MUTSO’DAN DALAMAN VE KÖYCEĞİZLİ ÜYELERİNE İFTAR

Ramazan ayı vesilesiyle iftar yemekleri düzenleyen Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), Köyceğizli ve Dalamanlı üyeleri ile bir araya geldi.
MUTSO yönetimi, oda üyeleri ile bir araya geliyor. Mübarek Ramazan ayı vesilesiyle Muğla ilçelerinde iftar yemekleri veren MUTSO, bu kez Köyceğizli ve Dalamanlı üyeleri ile buluştu. MUTSO Meclis Başkanı Şükrü Altınay ve Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş’un ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine, Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan başta olmak üzere kurum müdürleri ve 200’ün üzerinde Oda üyesi katıldı. Dalamanlı işadamları ile düzenlenen iftar yemeğine ise Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Dalaman Garnizon Komutanı Hv. Alb. Murat Selçuk Çol, Dalaman Emniyet Müdürü Mehmet Çeribaş ve iş adamları katıldı.
İftar saatiyle başlayan akşam yemeğinin ardından bir konuşma gerçekleştiren Başkan Karakuş, “İçinde bulunduğumuz On bir ayın sultanı Ramazan ayının hepinize mübarek olmasını diliyorum. Daha önce pek çok kez çeşitli vesilelereler bir araya gelmiş olsak da bugün düzenlediğimiz iftar yemeği ile birlikteyiz. Dayanışmamızı her zaman olduğu gibi bugün de gözler önüne sermiş bulunmaktayız. Bana göre yemekler bahane. Önemli olan böyle bir günde birlikte beraber olabilmek. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederken mübarek ramazan ayının ülkemize, milletimize, Muğla’mıza ve tüm üyelerimize sağlık, bereket, huzur getirmesini diliyorum. Ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor. Böyle bir dönemde birlik beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece ülkemiz mutlaka düzlüğe çıkacaktır” dedi.