Eğitim Müziğin en iyileri Bidolufest ile geliyor

Müziğin en iyileri Bidolufest ile geliyor

25.09.2012 - 11:44 | Son Güncellenme:

Türkiye’de bir ilke imza atarak eğitim öğretim sezonunun açılış festivali olarak düzenlenen Bidolufest, Duman, Emre Aydın, Manga, Atiye, Murat Dalkılıç ve MFÖ ile yüzbinlerce genci coşturacak.

Müziğin en iyileri Bidolufest ile geliyor

8 Ekim – 13 Ekim tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Avcılar kampüsünde eğlence, spor ve sanatla dopdolu, 6 gün 6 gece sürecek ‘BİDOLUFEST’, gençleri yeni eğitim öğretim sezonuna hazırlayacak…

Haberin Devamı

Türkiye’nin en büyük ve köklü eğitim yuvası İstanbul Üniversitesi, Bidolufest ile bir ilke imza atarak açılışını festivale çeviriyor. Bidolufest ile yeni sezona capcanlı bir giriş yapacak olan 350 bin genç, Avcılar kampüsünde 6 gün 6 gece sınırsız eğlenecek… Festival programı dopdolu… Her gün bir konser ile coşacak olan gençler Duman, Emre Aydın, Manga, Atiye, Murat Dalkılıç ve MFÖ’nün birbirinden güzel şarkılarını dinleme fırsatı yakalayacak…

Konser tarihleri şöyle,

8 Ekim Pazartesi – DUMAN

9 Ekim Salı –EMRE AYDIN

10 Ekim Çarşamba – MANGA

11 Ekim Perşembe – ATİYE

12 Ekim Cuma – MURAT DALKILIÇ

13 Ekim Cumartesi – MFÖ

Uluslararası Bayan Basketbol Turnuvası Bidolufest’te!

Festivalin spor programı da dopdolu… Bidolufest, aynı zamanda ilk kez bir festival uluslararası bayan basketbol turnuvasına da ev sahipliği yapacak. Yedi ülkenin üniversite bayan basketbol takımlarını ağırlayacak olan ‘BİDOLUFEST’te gençleri heyecanlı ve kıyasıya çekişmenin yaşanacağı bir turnuva bekliyor. İstanbul Üniversitesi Avcılar kampüsünde 370.000 m2 alanda, müzikleri ile gençliği peşinden sürükleyen altı büyük sanatçının performanslarının yanı sıra birçok teknolojik ve nostaljik etkinlik ile de eğlencede sınırlar zorlanacak.

Haberin Devamı

6 Gün 6 Gece Sınırsız Eğlence!

Yüzbinlerce gencin doyasıya eğleneceği, adına yakışır şekilde dopdolu içeriğe sahip ‘BİDOLUFEST’de eğlence sabah saatlerinde başlayacak. Amatör üniversite müzik grupları, DJ performansları, lazer şovları, lunapark, paintball, tırmanma duvarı, karting, karaoke, langırt, air hokey ve simülatör gibi aktiviteler sonrasında akşam sahne alacak ünlü sanatçılarla eğlence gece yarısına kadar sürecek. Yeme – içme konusunda da herkes istediğini ‘Bidolu Bişeyler Caddesi’nde bulacak. Bunların yanı sıra sürpriz hediyeler, oyunlar ve yarışmalar hem festival alanında hem de Facebook ve Twitter sayfaları üzerinden ‘BİDOLUFEST’İ ziyaret eden gençleri bekliyor olacak.

BİLETLER; 24.09.2012 tarihinden itibaren Biletix’de satışta olacak. Etkinlik sahasına giriş ve basketbol turnuvalarını izlemek ücretsiz olup, sadece konserler ücretlendirilecektir. İstanbul Üniversitesi kampüslerinden ve etkinlik süresince festival alanından da bilet temini yapılabilir.

Haberin Devamı

Öğrenci: 5 TL

TAM: 10 TL

KOMBİNE (6 GÜN 6 KONSER) ÖĞRENCİ: 20 TL

KOMBİNE (6 GÜN 6 KONSER) TAM: 40 TL