Cadde Müzik, aşk ve dansta buluştular

Müzik, aşk ve dansta buluştular

02.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Binnur Kaya, Demet Özdemir ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünü paylaştıkları ‘Sen Kiminle Dans Ediyorsun?’ filminin çekimleri başladı

Müzik, aşk ve dansta buluştular

‘Leyla ile Mecnun’, ‘Bana Masal Anlatma’, ‘Kara Bela’ ve ‘Zoraki Kahraman’ adlı yapımlarla tanınan Burak Aksak, yeni filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. BKM’nin yapımcılığını üstlendiği filmin çekimleri dün başladı. Binnur Kaya, Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu, Berat Yenilmez, Nergis Öztürk ve Okan Çabalar’ın rol aldıkları, İstanbul’da çekilen proje, beş haftada tamamlanacak. Müzik, aşk, dans ve romantizm dolu ‘Sen Kiminle Dans Ediyorsun?’, yeni sezonda izleyiciyle buluşacak.

Haberin Devamı

Demet’in ilk sinema filmi

Film aynı zamanda ‘Sana Bir Sır Vereceğim’, ‘Çilek Kokusu’ ve ‘No: 309’ dizileriyle yıldızı parlayan Demet Özdemir’in de ilk sinema filmi olma özelliğini taşıyor. Sinemaseverlerin özlediği Binnur Kaya ise dört yıl aradan sonra beyazperdeye dönüş yapmış olacak. Film, bunalım yaşayan Aysel (Demet Özdemir) ve psikiyatrist olmaya çalışan Selim’in, (Uraz Kaygılaroğlu) dans hocası olmaya çalışan emekli beden öğretmeni Şengül’le (Binnur Kaya) yollarını kesiştiren kaderin, onlara hayatta gerçek başarının bir hayalin peşinden gitmek olduğunu öğretmesi anlatılıyor.