İstanbul MYP LİDERİ YILMAZ’DAN BAHÇELİ’YE NUSAYBİN TEPKİSİ

MYP LİDERİ YILMAZ’DAN BAHÇELİ’YE NUSAYBİN TEPKİSİ

05.04.2016 - 12:54 | Son Güncellenme:

.

MYP LİDERİ YILMAZ’DAN BAHÇELİ’YE NUSAYBİN TEPKİSİ

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP lideri Bahçeli’ye Nusaybin açıklamaları nedeniyle tepki göstererek, "Nusaybin Gavur memleketi mi de taş üstünde taş bırakmıyorsun" dedi.
Yaptığı yazılı açıklamayla, ’Nusaybin’de taş üstünde taş bırakmayın’ diyen Bahçeli’ye tepki gösteren MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Devlet Bahçeli tamamı yoldan çıkmıştır. Ne dediği ne yapmak istediği şaibeli bir kişiliğe dönüşmüştür. Derhal 8 Nisan sonrası siyasetten silinmelidir. Bir siyasi bir şehrin boşaltılmasını teklif ediyorsa durum ne kadar vahim bu millet görmelidir. Açık ve net söylüyorum bu millet siyasetle kuşatılmıştır. Kuşatma öncelikle siyasette kırılmalıdır. İlk hedef te Devlet Bahçeli olmalıdır. Nusaybin’i boşaltalım diyen Bahçeli acaba Askerle PKK arasında bir gerilla savaşı oluşsun mu istiyor? Hangi akla hangi mantığa hangi sapkın düşünceye dayanarak bu özürlü teklifi yapmaktadır. Bir kasaba ya da bir şehir boşaltıldığında oranın en önemli binalarına Teröristlerin yerleşmesine davetiye çıkartılacağının hesabını yapamayacak kadar aciz misin yoksa başka bir plan peşinde misin? Açık ol artık bu millete" ifadelerini kullandı.
Bahçeli’yi MHP teşkilatlarını doğudan çekerek onlara sahip çıkmamakla eleştiren Yılmaz, "Teröre en büyük desteği zaten zamanında sen verdin. Şimdi hala aynı kafa devam ediyorsun. Sırada vatandaşları çekip şehri teslim etmek mi kaldı. Bahçeli olarak yeni planın bu mu? Gavur memleketi mi de taş üstünde taş bırakmıyorsun? Nusaybin dediğin yer bu memleketin şehri değil mi? Bunca insanın yerleşik yaşadığı bir şehri hangi mantıkla boşaltıp taş üstünde taş bırakmıyorsun? Sen bu milletten yana mısın yoksa başka bir millete mi hizmet ediyorsun? Çok şaibeli ve soru işaretleri dolu bir adam olarak tarihe geçeceksin. Ama bu millet geç olsa da doğruları görecektir. Hiçbir yalan hiçbir sır sonsuza kadar gizli kalamaz. Senin de iç yüzün ortaya çıkacaktır" diye konuştu.