Gündem N'Olur Ayrılalım'dan 4. bölüm için sürpriz yeni fragman yayında - İzle

N'Olur Ayrılalım'dan 4. bölüm için sürpriz yeni fragman yayında - İzle

04.08.2016 - 08:41 | Son Güncellenme:

N'Olur Ayrılalım adlı dizi bu akşam Fox Tv'de yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen N'Olur Ayrılalım'dan 4. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran N'Olur Ayrılalım'da bu akşam neler olacak? Ayrıntılar haberimizde.

NOlur Ayrılalımdan 4. bölüm için sürpriz yeni fragman yayında - İzle

Fox Tv ekranlarında yayınlanan N'Olur Ayrılalım 4. yeni bölüm fragmanını yayınladı. N'Olur Ayrılalım 4. yeni bölümde izleyicileri ne gibi gelişmeler bekliyor? Yapımcılığını Osman Sınav’ın, yönetmenliğini ise Yusuf Ömer Sınav’ın üstlendiği N'olur Ayrılalım'ın başrollerinde Gürgen Öz, Nilay Duru, Aras Aydın, Nilperi Şahinkaya gibi genç ve sevilen oyuncular bulunuyor.

N'OLUR AYRILALIM 4. YENİ BÖLÜM FRAGMAN

Haberin Devamı



N'OLUR AYRILALIM 4.BÖLÜM ÖZETİ

Azize’nin kendisiyle “kısmetini bulmak için” birlikte olduğunu düşünen Ulaş oldukça üzgündür. Yıllar sonra ilk kez bulduğunu sandığı doğru kadın, ona ummadığı bir kazık atmıştır. Ve bu durum Ulaş’ı daha da hırslandırmaktadır. Peki, şimdi ne yapmalıdır? Kös kös Azize’yi terk mi edecektir? Asla! Süründürme sırası artık Ulaş’tadır! Azize ve Turgay cephesi ise şoka girmiş durumdadır. Tüm plan çökmek üzeredir! Azize bir şekilde kendini temize çıkarmalı ve Ulaş’a kendini affettirmelidir, ama nasıl? Azize ve Turgay sonunda Ulaş’ı kıvama getirdiklerinden ve onu yine kandırdıklarından emindirler. Ancak, Ulaş’ın cidden canının sıkkın olduğu bir anda Azize’nin numaradan yaptığı “tripler” bardağı taşırır ve Ulaş’ın tepkisi kimsenin beklemediği kadar ağır olur! Asıl önemlisi ise, Azize bu tepkiden neden bu derece “etkilendiğini” anlayamamaktadır!

OYUNCULAR

Nilay Duru (Azize Ilgazoğlu), Aras Aydın (Ulaş Vardar), Gürgen Öz (Turgay Atalay ), Nilperi Şahinkaya (Temmuz Akıncı), Osman Karakoç (Yusuf Ilgazoğlu), Hilal Uysun (Çiğdem Şanlı), Duygu Karaca (Saadet Börekçi),Ayşe Selen (Nazife hanım), Meriç Başaran (Şükufe Börekçi), Hüseyin Soysalan (Nadir Erciyesli), Özgül Sağdıç (Irmak Erciyesli) , Eray Ayaz (Ateş Erciyesli)