Teknoloji Naked News adlı haber sitesi yeni çıplak çalışma arkadaşları arıyor

Naked News adlı haber sitesi yeni çıplak çalışma arkadaşları arıyor

04.04.2018 - 19:06 | Son Güncellenme:

Sosyal medya veya internet aleminde öne plana çıkmak yapılan pek çok girişim var. Bunlardan biri de Naked News. Çıplak çalışanlarıyla tanınan haber sitesi yeni çıplak çalışma arkadaşları arıyor. Peki bu işe nasıl başvurabilirsiniz?

Naked News adlı haber sitesi yeni çıplak çalışma arkadaşları arıyor

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Sabah manşetlerini merakla okurken farklı bir şeyler görmeyi hayal ettiyseniz, o zaman şanslı gününüzde olabilirsiniz. Naked News adlı haber sitesi, tüm spiker ve sunucularıyla çıplak bir şekilde haber sunuyor. Hatta geçtiğimiz yıl Irma Kasırgası’yla ilgili Kylie Morgan çıplak bir şekilde plajda röportaj yapmıştı. Naked News tarafından yapılan bu röportaj bir hayli fazla konuşulmuştu.

Bir hayli tartışma yaratan Kanadalı site yeni ekip arkadaşları arıyor. Bunun için de kişileri seçmelere çağırıyor. İstekli adaylar 30 saniyelik bir deneme videosunu siteyen gönderebilir.

Program yapımcısı Lucas Tyler, "Çıplak haber ekibimizi, günlük ve hafta sonu gösterilerimiz için yeni elamanmlarda genişletmek istiyoruz. Gösterimizde ortaya çıkacak eşsiz fırsatı ve belki de eğlence sektöründe bir kariyer yapmak isteyen yeni yüzler bulmak istiyoruz." dedi.

Haberin Devamı

Çevrimiçi gönderimler Naked News'in sosyal medya hesaplarına veya NakedNews.com'a yüklenebilir.