Ekonomi O işadamları gözaltında! Kayyum atandı...

O işadamları gözaltında! Kayyum atandı...

23.07.2016 - 14:12 | Son Güncellenme:

FETÖ'nün darbe girişimi Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Naksan Holding ve Naksan Plastik Yönetim Kurulu Üyeleri Taner, Cahit ve Emre Nakıboğlu gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında, Naksan Holding yönetimine Gaziantep 3. Sulh Ceza Hakimliğinin kararıyla kayyum atandı.

O işadamları gözaltında Kayyum atandı...

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Naksan Holding ve Naksan Plastik yönetim kurulu üyeleri Taner, Cahit ve Emre Nakıboğlu gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Gaziantep Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 15 Temmuz'da FETÖ mensuplarınca, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs suçuyla ilgili Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmaların devam ettiği bildirildi.

İŞTE GÖZALTI ANI

Soruşturma kapsamda, milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen FETÖ/PDY Terör Örgütüne aidiyeti, iltisakı, irtibatı, finans desteği, üyeliğe belirlenenlerden, Gaziantep'te faaliyet gösteren Naksan Holding ve Naksan Plastik yönetim kurulu üyesi Taner Nakıboğlu'nun 20 Temmuz'da, Cahit ve Emre Nakıboğlu'nun ise 22 Temmuz tarihinde gözaltına alındığının belirtildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

Haberin Devamı

"Aynı şirketlerin yönetim kurulu üyelerinden Bahaeddin Nakıboğlu, Mehmet Hilmi Nakıboğlu ve Osman Nakıboğlu isimli şahısların yurtdışına çıktıkları anlaşıldığından yakalanamamışlardır. Soruşturma kapsamında adı geçen şirket yönetimine, Gaziantep Adliyesi 3. Sulh Ceza Hakimliğinin 22.07.2016 tarih ve 2016/4529 sayılı kararı ile kayyum ataması yapılmıştır."