Kırklareli Narkotik Eğitim Tırı Lüleburgaz'da

Narkotik Eğitim Tırı Lüleburgaz'da

18.05.2017 - 11:09 | Son Güncellenme:

.

Narkotik Eğitim Tırı Lüleburgazda

KIRKLARELİ (AA) - İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün uyuşturucuyla mücadele kapsamında hazırladığı Narkotik Eğitim Tırı, Lüleburgaz ilçesinde uyuşturucu maddenin insan vücudundaki olumsuz etkilerini gençlere anlatıyor.

Haberin Devamı

"Hedef Olma Hedefsiz Kalma" projesi kapsamında madde kullanımı ve bağımlılığıyla ilgili doğru zannedilen yanlışlara dikkati çekmek ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla hayata geçirilen Narkotim Eğitim Tırı, Kongre Meydanı'nda konuşlandı.

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca ve İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk ile kurum müdürleri, tırı gezerek İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli uzman eğitmenler Mehmet Özgür Zubar ve Yücel Salatan'dan bilgi aldı.

Kaymakam Kaya, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyledi.

Narkotik Eğitim Tırı'nın bu kapsamda çok önemli ve eğitici olduğunu belirten Kaya, madde bağımlılığının olumsuz koşullarının burada görselliğe dayalı olarak anlatıldığını ifade etti.

Haberin Devamı

Tırın işlevinin çok etkileyici ve caydırıcı olabileceğini vurgulayan Kaya, tüm ebeveyn ve gençlerin tırı gezerek bilgi almasını istedi.

Kaya ve beraberindekilerin ardından tır, öğrencilerin ziyaretine açıldı.