Ege Narlıdere Metrosu’nda ikinci ihale

Narlıdere Metrosu’nda ikinci ihale

23.03.2018 - 00:52 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının yapımı için başlattığı ihale sürecinin ikinci aşamasını 30 Mart’ta düzenleyecek.

Narlıdere Metrosu’nda ikinci ihale

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının yapımı için başlattığı ihale sürecinin ikinci aşamasını 30 Mart’ta düzenleyecek. 7.2 kilometre uzunluğundaki hat için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ile kredi sözleşmesi imzalayan Büyükşehir, yapım ihalesi sürecini son aşamaya taşıdı. İhalenin ikinci aşamasında toplam 25 firmanın yer aldığı 14 şirket ya da konsorsiyum mali tekliflerini sunacak.

Haberin Devamı

Konsorsiyumlar: Integra Constructıon KZ LLP- Limak İnşaat Sanayi ve Tic. A.Ş. - Taşyapı İnş. Taah. San. ve Tic. A.Ş. adi ortaklığı, Salını Impregılo S.P.A & Kolin İnşaat Tur. San. ve Tic. A.Ş., Alsim Alarko San. ve Tic. A.Ş., Makyol İnşaat San. Turizm ve Tic. A.Ş. - Nurol İnş. ve Tic. A.Ş., Stroytransgaz Joınt Stock Company - Özka İnşaat A.Ş. - Yüksel İnşaat A.Ş., China State Construction Engıneerıng Corp. Ltd.- Esta Constructıon Ltd, Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş., Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş., China Machınery Engıneerıng - Dere Konstrüksiyon Demir İnşaat, China Communıcatıon Constructıon Company Ltd. - Özgün İnşaat Taah. San. ve Tic. Ltd., Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt A.Ş., IC İçtaş İnşaat Sanayi ve Tic. A.Ş.- Astaldı Spa, Cengiz İnşaat San. ve Tic. A.Ş., Norınco Internatıonal Cooperatıon Ltd. - Öztaş İnşaat ve Ticaret A.Ş.