Teknoloji NASA'nın tweet'ine Iron Man'den cevap geldi

NASA'nın tweet'ine Iron Man'den cevap geldi

18.12.2018 - 15:40 | Son Güncellenme:

NASA ve Marvel arasındaki tweet'leşmeye şimdi de Robert Downey Jr katıldı. Oyuncu NASA’nın attığı tweet'e bakın nasıl bir cevap verdi.

NASAnın tweetine Iron Manden cevap geldi

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Avengers Endgame fragmanında, Iron Man uzayda sıkışıp kalmıştı. NASA da geçtiğimiz günlerde Marvel’a, Tony Stark'ın kurtuluşu için bazı tavsiyeler vermişti. NASA'dan yapılan paylaşımda, "Selam Marvel, Tony Stark’ı duyduk. Bildiğimiz kadarıyla, ilk yapmanız gereken şey görev kontrolde “Avengers, bir sorunumuz var” için dinleme yapmak. İletişim kurulamıyorsa, yer ekiplerinin bütün kaynaklarını kullanarak gökleri kayıp adamınız için taramasını tavsiye ediyoruz." denilmişti. Bu paylaşıma daha sonra Marvel Studios, "Sağlayabileceğiniz her türlü yardım için minnettarız." diyerek yanıtlamıştı. NASA’ya bir cevap da Robert Downey Jr’dan geldi.

Oyuncu NASA’nın attığı tweet'e "NASA’nın bana arka çıktığını bilmek güzel." şeklinde yanıt verdi.

Haberin Devamı

Tarihin en çok izlenen fragmanı Avengers: Endgame'in oldu

Marvel Studios, Avengers: Endgame'in fragmanın yeni bir rekor kırdığını açıkladı. Avengers: Endgame, 24 saat içerisinde tüm platformlarda 289 milyon kişi tarafından izlendi. Böylece Infinity War'un 236 milyonluk rekorunu ve Aslan Kral'ın 224.6 milyonluk izlenme sayısını geçmiş oldu.

Avengers'ın URL'si başkası tarafından satın alınmamış olsaydı bu rakam daha yüksek olabilirdi.