Balıkesir ''Naturel Sızma Zeytinyağı Uluslararası Tadım Eğitimi''

''Naturel Sızma Zeytinyağı Uluslararası Tadım Eğitimi''

24.05.2018 - 15:03 | Son Güncellenme:

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, bölgedeki zeytin ve zeytinyağı üreticilerine tadım eğitimi verildi

Naturel Sızma Zeytinyağı Uluslararası Tadım Eğitimi

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Edremit ilçesinde, bölgedeki zeytin ve zeytinyağı üreticilerine ''Naturel Sızma Zeytinyağı Uluslararası Tadım Eğitimi'' verildi.

Haberin Devamı

Edremit Ticaret Odası ve Edremit Ticaret Borsasının iş birliğiyle bir otelde organize edilen eğitim programı kapsamında, uzman eğitmenler tarafından sunumlar yapıldı, kursiyerler saatlerce birebir tadım eğitimlerinden geçirildi.

Eğitim programında başarılı olan kursiyerlere, Edremit Ticaret Odası yetkililerince sertifikaları verildi.

Edremit Ticaret Odası eğitim sorumlusu Uğur Çatma, gazetecilere yaptığı açıklamada, çiftçileri bilinçlendirmek amacıyla uluslararası zeytinyağı tadım eğitimi düzenlediklerini söyledi.

Çatma, zeytin ve zeytinyağı üreticilerine, daha kaliteli ürün elde edebileceklerinin anlatıldığını vurgulayarak, ''Çok başarılı geçen eğitimlerimize Edremit başta olmak üzere Kuzey Ege bölgemizden katılım yüksek oldu. Bu projenin gerçekleştirilmesini sağlayan Edremit Ticaret Odamızın Başkanı Coşkun Salon'a, Edremit Ticaret Borsamızın Başkanı Tarkan Denizer'e, tüm eğitmenlerimize, katılımcılara ve destekçilere teşekkür ediyoruz.'' diye konuştu.

Haberin Devamı

Eğitim programına çok sayıda zeytinyağı üreticisi de katıldı.