Aydın Nazilli Mhp'nin Yeni Yönetimi Başkan Alıcık'ı Ziyaret Etti

Nazilli Mhp'nin Yeni Yönetimi Başkan Alıcık'ı Ziyaret Etti

15.07.2017 - 06:48 | Son Güncellenme:

.

Nazilli Mhpnin Yeni Yönetimi Başkan Alıcıkı Ziyaret Etti

MHP Genel Merkez tarafından atama yolu ile MHP Nazilli İlçe Başkanlığına getirilen Zafer Keskin ile MHP ilçe yönetimi, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nazilli İlçe Başkanlığı’na atanan Zafer Keskin, ve yönetimini makamında ağırladı. Kendilerini daha önce hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ettiklerini belirten MHP Nazilli İlçe Teşkilatı Başkanı Zafer Keskin “A’dan Z’ye şimdiye kadar yapılmayan ne varsa onu yapmaya geldik. İnkılâp yapmaya geldik” dedi.
Ülkücünün eğitim yuvasının Ülkü Ocakları, siyasi platformu da MHP olduğunu ifade edenKeskin açıklamasının devamında, “MHP bizim için baba ocağı ve ana kucağıdır. Ötesi berisi yoktur. Bunun haricinde siyaset yapan zaten ülkücü camia içinde olmayan insanlardır. Onlar çıktıkları bu yolda başarılı olamayacaklar. Bizim yolumuz belli. Özellikle Nazilli’de kendi evimizin önünü temizlemeye geldik. Bunda da başarılı olacağımızı biliyoruz. Yükümüz ağır, genel merkez tarafından atamayla geldik, böylelikle bir kat daha yükümüz arttı. Ekip arkadaşlarımızla beraber bunun da hakkını vereceğimize inanıyoruz. Doğru yoldan ayrılmayacağız çünkü doğrunun ne olduğunu biliyoruz. Yolumuz MHP’dir. Birlik beraberlik için doğru olan ne varsa hepsini yapacağız. A’dan Z’ye şimdiye kadar yapılmayan ne varsa onu yapmaya geldik. İnkilap yapmaya geldik. Allah nasip ederse de yapacağız. İnkılap derken devletimiz, milletimiz için dostça kardeşçe hep beraber kol kola yürüyeceğiz. Kazanmayacağımız hiçbir yola girmeyiz. Milyon tane yanlış var, doğru bir tane. Doğrunun peşindeyiz” şeklinde konuştu.
Sıcak ve samimi bir ortamda geçekleşen ziyarette Başkan Alıcık, Zafer Keskin ve arkadaşlarına hayırlı olsun dileklerini yinelerken, “Zafer Kardeşimin MHP İlçe başkanlığı hayırlı olsun. Zor ve meşaketli bir görev. Yeni yönetimin tamamını yakından tanıyorum Hepsi çok değerli ocak içinden yetişme arkadaşlarımız. Bu yönetim ile uyum içinde çalışacağımızı düşünüyorum. Kan değişikliği olmuştur olacaktır. Olmaya da devam edecektir. Parti içinde ufak tefek kırgınlıklar olsa bile seçim zamanı bunlar unutulur. O kırgınlıklara da biz izin vermeyeceğiz. Nazilli her zaman Aydın’ın siyasetteki nabzı, kalbi olmuştur. O kalite devam edecektir. Ocağıyla, partisiyle, sendikasıyla, sivil toplum kuruluşları yani herkes aynı amaç için mücadele edecektir. Bundan farklı bir şey beklenmesin” dedi.
Nazilli sevdalısı olduğunu dile getiren Alıcık, ilçenin geleceği her zaman ellerinin taşın altında olduğunu ve gerçek Nazilli sevdalısı olan her kesin de o taşın altına elini koyması gerektiğini ifade ederek Büyükşehir Yasası’yla Nazilli’ye büyük zarar verildiğini belirtti. Başkan Alıcık sözlerinin devamında "Aydın il genelinde hiçbir belediyenin yapmadığı kentsel dönüşümü ilçemizde yapmaya başlıyoruz. Bunun tüm resmi işlemlerini tamamladık. Büyükşehir Belediyesi ilçede astığı tanıtım panolarında 23 milyon lira yatırım yaptığını yazmış. Fakat ilçemizin sadece su ve İller Bankası gelirinden 280 milyon lira aldı. Yaptığı hizmet yüzde 10 bile değil. Aydın, büyükşehir olmasaydı, biz Nazilli’yi uçururduk. Türkiye Cumhuriyeti gerçekten çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır. Siz birliktelik içinde olmuyorsanız, bu ülkeye büyük zarar verirsiniz. Biz kısa yollardan bir yerlere gelerek menfaat ve ikbal peşinde olmadık. Bizde buradayız, partimizde, her şey zamanla yerine oturacaktır” ifadelerini kullandı.