Gündem Ne Olur Ayrılalım dizisi için heyecan dorukta!

Ne Olur Ayrılalım dizisi için heyecan dorukta!

31.05.2016 - 14:45 | Son Güncellenme:

Ne Olur Ayrılalım yeni yayın dönemine bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Yönetmenliğini Osman Sınav'ın yapacağı Ne Olur Ayrılalım konusu ne olacak? İşte Ne Olur Ayrılalım merak edilen soruların yanıtları ve tüm ayrıntılar...

Ne Olur Ayrılalım dizisi için heyecan dorukta

Yeni yayın döneminde ekranlara gelmesi beklenen Ne Olur Ayrılalım dizisi yine bir romantik komedi uyarlaması olacak. Dizinin ismi Ne Olur Ayrılalım. Dizinin cast çalışmaları bile başlamış. Dizinin yapımcısı Osman Sınav yeni sezon için kolları sıvadı durumda. Ne Olur Ayrılalım dizisinde hangi oyuncular boy gösterecek? Ayrıntılar Haberimizde...

Haberin Devamı

Başrollerini Jessica Alba ve Dane Cook’un oynadığı 2007 senesinde çekilmiş olan , “Good Luck Chuck” filminden esinlenerek yayınlanacak yeni dizi Ne Olur Ayrılalım Dizisinin yayın tarihi ve kanalı henüz belli değildir.

NE OLUR AYRILALIM HAKKINDA

Dizinin yabancı temasındaki konusu şöyleydi; birkaç arkadaş bir akşam şişe çevirmece oynadıkları gece başrol oyuncusu bir kızın lanetine uğrar ve artık birlikte olduğu her kız daha sonra tanıştığı ilk erkekle evlenir. Bir gün Charlie bir kadına aşık olur ve artık onunla birlikte olabilmek için bu laneti kaldırmak için çabalayacaktır.

Osman Sınav kimdir?

Ne Olur Ayrılalım dizisi için heyecan dorukta

1956 yılında Burdur’da doğdu.1975 yılında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümü’nü bitiren Sınav, tekstil tasarımıyla da ilgilendiği için 1977’de aynı okulun Uygulamalı Sanatlar Yüksek Okulu Tekstil Dizaynı bölümüne kaydoldu. İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Sinema Televizyon Enstitüsü’nde de eğitim gören Sınav, 1979 yılında mezun oldu.

Haberin Devamı

Profesyonel iş hayatına Man Ajans’ta metin yazarı olarak çalışmaya başlayarak atılan Sınav, reklamcılık kariyerine daha sonra 1980 ve 1984 yılları arasında Grafika Lintas isimli ajansta devam etti. Metin yazarlığının yanı sıra creative grup başkanlığı görevini de yürüten Sınav, 1984 yılında Sinegraf Film Yapım/Yönetim Ltd. Şti.'ni kurdu. Yazdığı 500’e yakın reklam filmi ve kampanyayla uzun soluklu reklamcılık tecrübesine 1987’de son noktayı koyan Sınav, artık sadece sinema projeleri üzerine yoğunlaşmak istiyordu.

TV dizileri ve uzun metrajlı filmleri başlatan yönetmen, aynı yıl başrollerini Haluk Kurtoğlu ve Alev Sezer’in paylaştıkları Bir Muharririn Ölümü isimli TV filmi için kamera karşısındaydı. Ardından 1989’da senaryosunu İlhami Algör ile birlikte yazdıkları Hünkarın Bir Günü geldi. 1990’da Yalancı Şafak, Küçük Dünya ve Aşka Kimse Yok filmlerini çeken Sınav, 1993’te Süper Baba isimli TV dizisinin yönetmenliğini yaptı.

1994’te Mehmet Aslantuğ’a en iyi oyuncu, kendisine de en iyi yönetmen dallarında Altın Portakal kazandıracak Yalancı’yı çekti.

Haberin Devamı

Melek Apartmanı, Mavi Düşler ve Sıcak Saatler gibi diğer TV dizilerine de imza atan yönetmen, daha önce de birlikte çalıştığı Mehmet Aslantuğ ve Ayşegül Aldinç’in başrollerini paylaştıkları Gerilla isimli filmi 1998’de izleyiciyle buluşturdu. Tomris Oğuzalp filmdeki rolüyle en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında Altın Portakal ödülünün sahibi oldu.

Kenan İmirzalıoğlu’nu keşfeden yönetmen, onun güçlü bir yüzü olduğunu düşünüyordu ve İmirzalioğlu-Sınav ortaklığı 1999’da Deli Yürek isimli diziyle start aldı. 2002’de filmi için kamera arkasına geçen Sınav, Deli yürek: Bumerang Cehennemi’yle hatırı sayılır bir gişe başarısı elde etti.

2002 yılında Mazhar Alanson’un da aralarında olduğu oyuncu kadrosuyla Ekmek Teknesi’ne imza atan Sınav, Kurtlar Vadisi’nin de 55. Bölüm'e kadar yönetmenliğini ve yapımcılığını yaptı. Mafya ve derin devlet ekseninde gelişen ilişkiler üzerine kurulu olan dizinin yönetmenliğini bıraktıktan sonra, Kapıları Açmak ve Metin Erksan klasiği Acı Hayat ’ın yeni versiyonu için kamera arkasındaydı.

Haberin Devamı

Osman Sınav son olarak yönetmenliğinin yanı sıra yapımclığını da üstlendiği, Fatih Akın’ın Kısa ve Acısız isimli filminden tanınan Mehmet Kurtuluş ve Dogville, The Batman gibi filmlerde de rol almış Udo Kier’in de aralarında olduğu oyuncu kadrosuyla, Pars: Kiraz Operasyonu’nu vizyona soktu.

2012 yılında özel bir törenle, MSGSÜ sinema ve televizyon bölümünden mezun oldu