Cadde Nebahat Çehre: Piyasada öyle bir para yok!

Nebahat Çehre: Piyasada öyle bir para yok!

11.10.2017 - 09:34 | Son Güncellenme:

Usta sanatçı Nebahat Çehre, dizi starlarının bölüm başı aldıkları astronomik ücretlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Nebahat Çehre: Piyasada öyle bir para yok

Akmerkez'deki bir restoran çıkışı objektiflere yansıyan Nebahat Çehre, 'Şoför Nebahat' karakterini andıran imajıyla ilgili hatırlatma üzerine gülümseyerek, "Evet ama orada ben oynamadım" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Son dönemde 13 bölümü bile görmeden ekrandan kalkan diziler nedeniyle proje yapmaya korkar olduğunu ifade eden usta sanatçı, "Ben de bir şey yaparken kalksın istemiyorum. İyi olsun diye titizleniyorum. Evet 2,5 sene oldu yapmıyorum. Yani bu nedenle istemiyorum. Özledim ama 13 bölüm bile tutturmadan biten diziler var. Benim de başıma gelsin istemiyorum. Kimse işinin kalkmasını istemez" dedi.

"O ÜCRETLER ABARTILI"

Çehre, "Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni başlayacak dizi için bölüm başına 350 bin TL alacağı" iddiasına, "Artık 80 ülkeye gidiyor bizim diziler. Hollywood'ta alan insan yaptığı zaman ömür boyu yaşayacak şartları var, burada ne alınıyor? Yok canım zannetmiyorum o rakamları. Piyasada öyle bir para yok abartılı bence. Ancak almaları lazım, 80 ülkele gidiyor. Giden ülkelerden para alamıyor oyuncular. Dönen dizilerden de tekrarlardan da alamıyorsunuz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"BU İDDİALARA CEVAP BİLE VERMEM"

Nebahat Çehre, bir sabah programında annesinin Yeşilçam starı olduğunu iddia eden Murat Şar'ın açıklamaları ve o ünlü isimler arasında kendi adının da geçtiği hatırlatılınca, "Bunlara cevap bile vermek ters. Hale (Soygazi) benim çok yakın arkadaşım, bana sormayın. Hale ile aramızda sorun yok" ifadelerini kullandı.