Kütahya Necati Mesut Özen: "Hedefim güçlü ve kalkınmış bir Kütahya"

Necati Mesut Özen: "Hedefim güçlü ve kalkınmış bir Kütahya"

26.02.2015 - 14:22 | Son Güncellenme:

Seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı Necati Mesut Özen, "Yeni Türkiye’yi hep birlikte inşa edelim"dedi.

Necati Mesut Özen: Hedefim güçlü ve kalkınmış bir Kütahya

Seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı Necati Mesut Özen, "Yeni Türkiye’yi hep birlikte inşa edelim"dedi.
Kent merkezi ve ilçelerdeki bir çok esnafı ziyaret ederek, bilgi alış verişinde bulunan Özen, "Kütahya’mızı ve insanımızı seviyoruz. Mesleğim ve işim gereği yıllarca il dışında çalışmak zorunda kaldım. 9 Şubat itibari ile en son çalıştığım TBMM’den başkan Müşaviri olarak emekli oldum ve Kütahya’mızın, halkımızın hizmetine soyundum. İş hayatımda da mümkün olduğu kadar şehrimize ve bize ulaşan insanımıza yardımcı olmak için ne gerekirse yapmaya çalıştım. Şimdi en azından daha rahatım ve siyaset yolu ile halkımızın hizmetine talibim. Daha önceki vekillerimizin Kütahya için yaptıkları yatırım ve hizmetleri bıraktıkları yerden alıp, bir adım daha ileriye götürmeyi hedefliyorum. Kütahya’mızın sıkıntılarını hepimiz biliyoruz. Tüm bölgeleri ile daha fazla yatırıma ve tanıtıma ihtiyacımız var. Aslında bizim Güçlü bir Kütahya olmamız için hiçbir engel yok. Bizde olan tarihi, turistik imkanlar ve el sanatlarımız bir çoğu şehrimizde yok. İnşaallah halkımızın da desteği ile hep birlikte Güçlü ve kalkınmış Kütahya olmamamız için bir neden yok.Aday adaylığına soyunduğumuz günden bu yana halkımızın içine girmeye ve onlarla hasbihal etmeye çalışıyoruz. Bizlerin daha fazla çalışması gerektiğine inanıyoruz. İşte bu sebeple Kütahya’mızın gerek merkezi ve gerekse ilçeleri, beldelerini karış karış dolaşıp halkımızla kucaklaşıyoruz. Bu süreç zarfında yaklaşık 15.000 kişiyle tokalaştık, kucaklaştık. Adaylık nasip olmasa da davamızın bir ferdi olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşaallah 7 haziran seçimleri sonrası ülkemiz; Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemine kavuşur. Sonrası hepinizce malum. Türkiye’nin, ekonomik ve refah seviyesine kavuşmasının önünde bir engel kalmaz ve ülkemiz daha fazla büyür, gelişir. Bölgesinde ve uluslar arası arenada eskisinden çok daha güçlü hale geliriz.Gelin hep birlikte ’Yeni Türkiye ve Güçlü Kütahya’yı’ inşa edelim"ifadelerini kullandı.