Cadde Necati Şaşmaz'ın sağlık durumunda flaş gelişme!

Necati Şaşmaz'ın sağlık durumunda flaş gelişme!

05.11.2014 - 10:30 | Son Güncellenme:

Kurtlar Vadisi Pusu'nun başrol oyuncusu Necati Şaşmaz sette geçirdiği kaza nedeniyle çenesi kırılarak ameliyata alınmıştı. Ünlü oyuncu hastaneden taburcu edildi. Necati Şaşmaz bundan sonra ne yapacak, işte ayrıntılar...

Necati Şaşmazın sağlık durumunda flaş gelişme

Cumartesi akşamı ‘Kurtlar Vadisi’ dizisi setinde geçirdiği kaza sonrası ameliyata alınan Necati Şaşmaz, taburcu oldu.

Haberin Devamı

Tedavi gördüğü Medikal Park Göztepe hastanesinden büyük bir gizlilik içerisinde ayrıldı. Yakınlarının eşliğinde tekerlekli sandalye ile hastaneden çıkış yapan ünlü oyuncunun yüzüne koruyucu maske taktığı öğrenildi.

Şaşmaz’ın doktorları Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ercan Cihandide ile KBB Uzmanı ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ünal Bayız, ünlü oyuncunun 6 hafta süreyle hastanede sağlık kontrolü altında tutulacağını söylemişti. Ancak doktorlar, Necati Şaşmaz’ın sağlık durumunun iyi olduğunu, evde kontrol altında tutulması koşuluyla öğle saatlerinde taburcu edildiğini bildirdi.

Yapılacak tetkiklerin ve 6 haftalık kontrollerin, ev koşulları altında ve zaman zaman hastanede ayakta tedavi şekliyle gerçekleşeceğini söyleyen doktorlar, bu süreçte Necati Şaşmaz’a “konuşma yasağı” getirdi. Tedavi süreci sonunda, Necati Şaşmaz’ın ağzındaki tel ve plakalar için küçük bir operasyon daha geçirmesi söz konusu.