İstanbul Neco ve kızı Ayşe Özyılmazel Babalar Günü etkinliğinde buluşacak

Neco ve kızı Ayşe Özyılmazel Babalar Günü etkinliğinde buluşacak

18.06.2015 - 12:31 | Son Güncellenme:

Babalar Günü etkinlikleri kapsamında iki baba-kız biraraya geliyor. Müzik dünyasının sevilen isimleri Neco ve kızı Ayşe Özyılmazel, Babalar Günü özel söyleşisi ve imza günü etkinliğinde Optimum Outlet AVM'de sevenleriyle buluşuyor.

Neco ve kızı Ayşe Özyılmazel Babalar Günü etkinliğinde buluşacak

Babalar Günü programı kapsamında iki ünlü ismi sevenleriyle bir araya geliyor.20 Haziran Cumartesi günü İstanbul Optimum Outlet’te, 21 Haziran Pazar günü İzmir Optimum Outlet’te sevenleriyle buluşacak olan Neco ve Ayşe Özyılmazel, Babalar Günü neşesini ikiye katlayacak.

Haberin Devamı

İOptimum Outlet’in Babalar Günü etkinlikleri çerçevesinde eğlenceli bir söyleşi gerçekleştirecek olan ikili, bu özel günde baba-kız olmak, baba-çocuk ilişkisi, müzik hayatları gibi konularda merak edilenleri yanıtlayacak ve hayatlarına ilişkin keyifli anekdotları izleyenlerle paylaşacaklar. 

İmza Günü ve Mini Konser

Babalar Günü söyleşisinin ardından düzenlenecek imza günü etkinliğinde hayranları için imza dağıtacak olan ünlü ikili, sevenleriyle fotoğraf çektirerek Babalar Günü’nü unutulmaz kılacaklar. Babasından aldığı müzik yeteneğini gazetecilik kariyerine ekleyen Ayşe Özyılmazel, Babalar Günü’ne özel olarak hayranları için  mini bir konser de verecek.