Kıyamet kehanetleri konusunda ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben kıyametin çok yakında, ensemizde olduğuna kalben inanıyorum.

İnsanoğlunun madden ve manen Dünya’yı yaşanmaz bir hale getirmesi ile Doğa Ana’nın sahip olduğu her şeyi bizden alacağının farkında olsak iyi olacak. (Ah Nuh, ah…)

Doğayı katledişimizi ayrı bir konu başlığı olarak yazacağım. Şimdi değinmek istediğim “ahlaki” değerleri kaybedişimiz ile ilgili.

Medeni olmak, modern olmak, çağa ayak uydurmak gibi kavramların “ahlaksızlık”, “dejenerasyon”, “sapkınlık”, “teşhir” gibi kavramlarla birbiri içine girdiği bir gidişattayız.

Haberin Devamı

Sıklıkla haberlerini yaptığımız cinsel istismarlar bir yandan, açık giyim konusunda sınırların da ötesine geçen “ünlüler” bir yandan, şortla sokağa çıktı diye kadınlara tekme atan şuursuzlar bir yandan, sapkın ilişkileri normalleştirmeye çalışanlar bir yandan, cinsiyet kavramını ortadan kaldırmaya yönelik girişimler bir yandan, “kimin eli kimin cebinde” söylemini göze göze sokan ilişkiler bir yandan…

ÇİVİMİZ İYİCE ÇIKTI YANİ! NELER OLUYOR BİZE BÖYLE?

Dünyamızın başına gelmiş en büyük felaketlerden biri olan Kardashian yapısından mı bahsetsem, çocuk dizilerinde oynayan minnoş bir kız iken birden teşhir ve madde bağımlılığınını normalleştiren Miley Cyrus yapısından mı bahsetsem, eski sevgilisinin karısı ile kalça yarışına giren Amber Rose yapısından mı bahsetsem, kırmızı halıda boy gösterirken külot giymeyenlerden mi, tarz olacağım diye adeta daracık kadın pantolonları ile sokağa çıkan kırıtık adamlardan mı….???

Bunların hepsi birer YAPI..

Yapı diyorum çünkü bunlar planlanmış, düşünülmüş, zihni yönlendirmeye, algıyı değiştirmeye, inançları farklılaştırmaya yönelik yapılan saldırılar.

Genç nesli; çıplaklık, madde kullanımı, sapkınlık, cinsiyet değiştirme gibi konuların çok normal şeyler olduğuna inandırmaktan başka hiçbir amacı olmayan insan müsveddelerini birer kukla gibi kullanıp tüketimimize sunan bir yapı.

Mahremiyetin tamamen ortadan kalktığı, cinsel organını göstermenin modernlik sanıldığı, sapkın ve çapraz ilişkiler yaşamanın insan doğasının gereği olduğuna inandırılmaya çalışıyoruz ancak bunların hepsi birer zırva!

Haberin Devamı

Çocuklarımıza bu tip insanların sosyal, duygusal ve ruhsal yaşantılarında aslında mutsuz ve doymamış insanlar olduklarını, bu yüzden oralarını buralarını açıp, farklı yollardan yer edinmeye çalıştıklarını, bu tip insanlara özenmek yerine, onların yok olan hayatlarından ders almaya çalışıp, beyinlerini ve ruhlarını doldurmayı öğretmeliyiz.

Bu tip yapıların kolay yoldan zengin olduklarını gördükçe, “nasıl hızlı ünlü olurum, nasıl kolay para kazanırım” sorularına cevap bulmaya çalışırken yok olup gidecek bir neslin yetişmesine seyirci kalmaya devam edersek…… kıyametin kopuşuna tanıklık eden bir nesil olmaktan öteye gitmemiz çok zor.

Çivilerimize sahip çıkalım..
Hani kitapta yazan kıyamet günü var ya, baya ensemizde, haberimiz olsun.

Papatya Somer

Bunlar sizce normal mi?

Neden Herkes Çıplak

Neden Herkes Çıplak

Neden Herkes Çıplak

Neden Herkes Çıplak

Neden Herkes Çıplak

Neden Herkes Çıplak