Otomobil Need For Speed’in Araç Listesi Yayımlandı!

Need For Speed’in Araç Listesi Yayımlandı!

19.08.2015 - 09:48 | Son Güncellenme:

Yıl bitmeden satışa sunulacak olan Need for Speed yapımının ilk aşamada sahip olacağı araçlar belli oldu. Liste haberimizde... Ghost Games önderliğinde geliştirilmekte olan ve Electronic Arts'ın dağıtımcı koltuğunda oturduğu yeni...

Need For Speed’in Araç Listesi Yayımlandı

Yıl bitmeden satışa sunulacak olan Need for Speed yapımının ilk aşamada sahip olacağı araçlar belli oldu. Liste haberimizde... Ghost Games önderliğinde geliştirilmekte olan ve Electronic Arts'ın dağıtımcı koltuğunda oturduğu yeni Need for Speed, araç listesi ile gündemde. Oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan detaylarda, oynanabilir olarak gelecek olan araçlara değinildi. Kullanıcıların ilk aşamada erişebilecekleri araçlara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Haberin Devamı

BMW M3 E46 - BMW M3 E30 - BMW M4 - Ford Mustang GT - Ford Mustang 1965 - Honda S2000 - Lamborghini Huracan - Lamborghini Diablo SV - Mazda RX7 Spirit R - Mitsubishi Evo MR - Nissan 180sx Type-X - Nissan Silvia Spec-R - Nissan Skyline GTR 1971 - Porsche 911 Carrera RSR - Porsche 911 GT3 RS - Subaru BRZ Premium - Toyota Supra SZ-R Bahsettiğimiz araçlara ek olarak daha da fazlasının geleceği söyleniyor. Yani liste yukarıda saydıklarımız ile sınırlı kalmayacak. Bu arada Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için hazırlanmakta olan Need for Speed (2015)'in 3 Kasım'da satışa sunulacağını hatırlatalım.