Cadde Nefreti yüreğine koyma

Nefreti yüreğine koyma

24.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sibel Can, kendisinden nefret ettiğini dile getiren Mutlu Kaya’ya ‘Nefret kelimesini asla o gencecik yüreğine koyma’ cevabını verdi

Nefreti    yüreğine  koyma

‘Sesi Çok Güzel’ yarışma programına katılmasının ardından erkek arkadaşı tarafından silahlı saldırıya uğrayan Mutlu Kaya’nın sitem ettiği jüri üyesi Sibel Can Kaya’ya cevap verdi. 38 gün komada kaldıktan sonra tedavisi hâlâ devam eden Kaya, kendisine destek vereceğini söyleyip yanında olmadığını öne sürdüğü Sibel Can için, “Ondan nefret ediyorum. Yalan konuşuyor” demesi Can’ı üzdü.

Haberin Devamı

‘Sakın ha kızım’

Can, basın açıklamasında, “Yarışma programıyla yollarımızın kesiştiği, güzel sesini, güzel yüzünü Türk halkıyla tanıştırmanın bana kısmet olduğu sevgili Mutlu Kaya kızımızın, ‘Sibel Can’dan nefret ediyorum’, söylemi beni inanılmaz derecede üzmüş ve kırmıştır. Yıllar içinde hakkımda çıkan yüzlerce yalan- doğru haberler içinde de beni kıranlar üzenler elbette ki olmuştur. Ama asla kırıcı yanıtlarım olmamıştır. Ancak bu kez adımı nefret kelimesiyle yan yana koyan sevgili kızım Mutlu Kaya, gençliğin verdiği o heyecanla, sakın ha güzel kızım. Nefret kelimesini asla o gencecik yüreğine koyma” sözlerine ver verdi.